Ден, след като разбрахме, че Sony и сценаристът и режисьор Джейсън Райтман тихомълком са започнали работа по нов „Ловци на духове“, който ще бъде директно продължение на оригиналните два филма и няма да има нищо общо с изцяло женската версия на Пол Фийг отпреди две години, получаваме и първия тийзър трейлър, който официално анонсира, че премиерата ще бъде през лятото на 2020 г.

Но да не си помислите, че трейлърът предлага реални кадри от филма. Вярно, че 2020 е близко и (както разбрахме) по продукцията се работи усилено от известно време, но нещата не са напреднали чаааак толкова много – доколкото ни е известно, тепърва трябва да се събере актьорският състав и чак тогава ще започне реалният снимачен период. При все това, видеото има какво да предложи и феновете би трябвало да останат доволни. Вижте.

Като за първи тийзър смятаме, че е чудесен. Има атмосфера (призрачната музичка ни отпраща към първия филм), загатва се, че последните години Ловците на духове не са били активни и в центъра на общественото внимание, както и (съдейки по звуците и проблясъците от скритата работилница), че нещо предстои да се случи – какъв е неговият характер обаче, предстои да видим. Да не забравяме, че за финал и за радост на всички фенове, получаваме поглед и към една попкултурна икона – Ecto 1.

В очакване сме да научим и видим повече. Няма да припомняме какви са спекулациите за сюжета и евентуално за актьорския състав, тъй като го обсъждахме само преди броени часове, но ако сте пропуснали, може да видите предишната ни новина, в която ще откриете допълнителна информация и коментари на творческия екип.

Режисьор на „Ловци на духове 3“ е Джейсън Райтман („Джуно”, „Високо в небето”, „Young Adult“, „Тъли“), който е и сценарист, наравно с Гил Кенън („Monster House”, „Тайната на скрития град”, „Полтъргайст”), а режисьорът на оригиналните филми Айвън Райтман е един от продуцентите.

Премиерата е предвидена за лятото на 2020.

Untitled Jason Reitman Ghostbusters Film Ecto-1
Ecto-1

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Почти всичко се дави в носталгия последните 6-7 години, включително и аз ?