Няма си още заглавие, но пък премиерната дата е ясна, а сега се появява и специалния ямайски „вайб”, който ще очакваме да владее поредното приключение на оттеглилия се от активна служба Бонд, Джеймс Бонд.

За да не забравя светът откъде са тръгнали вариациите на реге, ска, дъб, рага и какви ли още не музикални стилове, ексклузивният поглед „зад кадър” на подготвяния и дълго очакван „Бонд 25“ под режисурата на Кари Фукунага е напоен с музика и „населен” с екстравагантни поданици на Нейно величество кралицата на Великобритания (Ямайка все още е част от добре познатата общност от държави Commonwealth realm, в които Елизабет II е монарх и държавен глава). Тук-там може да бъде мернат и самият Даниел Крейг – държим да отбележим, че изглежда във форма и напълно готов за (агентурно) действие, въпреки че според сюжета трябва „да се наслаждава на спокоен живот”…

Какви ли не проблеми имаше този проект в историята си! През май Крейг си контузил глезена по време на снимки и е трябвало да има лека хирургическа намеса; контролирана експлозия нанесла щети на снимачния павилион в „Pinewood Studios” в Лондон; а след това били пуснати и слухове, че „Бонд 25“ е „прокълнат” и че Фукунага провалял снимачни дни, защото е играел на видеоигри! Последното твърдение е толкова нелепо, че дори не можем да си представим чие дебилно въображение го е измислило… Може би именно за да прекратят подобни манипулации, продуцентите пускат това „рекламно” анонсиращо видео…

Нека припомним какво ще очакваме догодина от „Бонд 25“:

Бонд не е в активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Но старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ има нужда от помощ. Мисията е да бъде спасен отвлечен учен, но тя се оказва много по-опасна от очакваното и отвежда Бонд по следите на загадъчен злодей, въоръжен с опасна нова технология.

Ще очакваме появата на Рами Малек като основния злодей, но въпреки оскаровите овации за момчето, част от екипа ни си има едно на ум по повод неговите актьорски способности. В тази история ще видим отново Леа Сейду, Рейф Файнс, Бен Уишоу, Наоми Харис, Рори Киниър и Джефри Райткато колегата на Бонд от ЦРУ, а припомняме и новите актьорски попълнения Дали Бенсалах, Били Магнусен, Ана де Армас, Дейвид Денсик, Лашана Линч.

До началото на април 2020 има малко по-малко от година и се надяваме по някое време все пак „Бонд 25“ да се сдобие с име, дори да е нещо съвсем екзотично-ямайско!

daniel-craig-bond-workout
Една проста контузия не може да спре Бонд!

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *