Броени дни, след като спечели „Оскар“ за най-добра мъжка роля за превъплъщението си като Фреди Меркюри в „Бохемска рапсодия“, Рами Малек влиза във финални преговори за присъединяването си към оказалия се леко проблематиченБонд 25“ в ролята на злодей. Или поне така твърдят източници на Collider.

Името на Рами Малек отдавна се свързва с „Бонд 25“, но според Variety снимачният график на последния сезон на „Mr. Robot“ е бил в конфликт с този на Бонд-филма и официално никога не му е била предлагана роля. Collider обаче твърдят, че след изместването на премиерата на „Бонд 25“, екипът на Малек в WME е успял да нагоди графиците, така че той да може да участва и в двете продукции. Договор все още не е подписан, но двете страни чакали единствено да видят дали Малек ще спечели „Оскар“, за да доизкусурят условията.

Ако кажем, че сме почитатели на Рами Малек (и на изпълнението му като Фреди също), ще излъжем, но не е и да ни е някакъв трън в очите, затова няма да се тръшкаме излишно, ако наистина той ще бъде основният злодей в „Бонд 25“. Имаме вяра, че любимият ни Кари Фукунага, който в крайна сметка ще режисира филма, ще вземе правилното решение по отношение на кастинга.

И като казахме кастинга, припомняме, че в главните роли се завръщат Даниъл Крейг, Леа Сейду, Рейф Файнс, Бен Уишоу и Наоми Харис. В момента Скот З. Бърнс преработва сценария на Нийл Първис и Робърт Уейд, снимките се очаква да започнат през април, а премиерната дата е 8 април 2020. В очакване сме на още новини.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. На мен ми хареса като Фреди, ама не става за злодей дори в Остин Пауърс, кво говорим за Бонд

    1. Знаеш ли .. може да е по-малкото зло 😀

      Къде е трейлъра на потъмнелия Феникс?

  2. Аз пък продължавам наивно да се надявам на някакъв сюжетен closure с Бонд на Крейг…