Никълъс Кейдж и Джон Траволта

За да си помислите, че става въпрос за нещо сигурно, трябва никога през живота си да не сте чели филмови новини (като думата новини я използваме малко свободно). Все пак, колкото и малка да е възможността, тази… информация разпространена от Vulture да се окаже истина и в крайна сметка да се осъществи, ние сме длъжни да я отбележим, тъй като смятаме, че „Лице назаем” един от най-добрите екшъни на деветдесетте и голяма част от успеха на филма се дължи на химията между Никълъс Кейдж и Джон Траволта.

Vulture съобщават, че двете звезди се интересуват не от един, а от цели два проекта, което дава по-голям шанс мокрите сънища на фенове като нас да се превърнат в реалност. И като казваме мокри сънища въобще не преувеличаваме, защото един от проектите е не кой да е, а „Shrapnel” на Джон Мактиърнън, за който вече сме писали и дори сме пускали и плакат.  Филмът, чиито сценарий е дело на Евън Доърти, разказва за двама ветерани от войната в Босна, единият американец, другият сърбин, които влизат в сблъсък сред дивата пустош на Скалистите планини.

Честно казано, само като си помислим какво може да се получи, направо ни се завива свят. На тези, които се на мнение, че може да се получи и могъща тъпня – не е като да не се е случвало, и Траволта, и Кейдж, и Мактиърнън имат грешни стъпки – ще кажем, че не разбираме за какво ни приказват!

Другият възможен проект, който може да събере двамата смахнати актьори е “City Island” на режисьора Реймънд Де Фелита, който е екранизация на романa на баща му “Sea Trial”, разказващ за двама влюбени, които се отправят на пътешествие сред Карибите в компания на мил и тактичен капитан и неговата съпруга. Много бавно това, което започва като безкрайно удоволствие, се превръща в безкраен ужас.

Този филм ни звучи малко по-стандартно и определено ни харесва по-малко. Все пак предпочитаме да видим Кейдж и Траволта в него, отколкото в нищо.

Майната им на всички боклуци, в които са се снимали двамата, решаваме си, че от съвместната им работа ще излезе нещо интересно и това е!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Ей това звучи супер .. имам предвид двамата в "Shrapnel" … наистина въпреки доказаните бози в които са участвали и двамата, все пак си остават много силни актьори (особено когато са в настроение), а подобен филм има потенциала да ги изстиска тотално 🙂 .. не знам дали във филма ще има ясно изразена отрицателна роля, но ако има надявам се да я поверят на Джон Траволта … много ме радва в ролята на лошия 🙂

  2. Айде, Мактиърнън да излиза от затвора и да започва. Може пък да се получи. Вярно, че сюжета е лъскан многократно в различни варииации – тези дни споменахме "Враг мой", а имаше и още един, уф не се сещам името, с Тоширо Мифуне и Ли Марвин на един остров.

  3. Къде го Джон У да ги приюти отново и да покаже на Холивуд как се прави екшън 🙂

    Лошо няма, дано и двата филма не се окажат поредния пирон в закопаването им – амлко съм черноглед, наистина, но още имам лош вкус в устата от "Бойно поле Земя" и някои от последните филми с Кейдж (Чиракът на Магьосника, Сезонът на вещиците), но ако се съберат на екран, току-виж се получило нещо добро.

    Не очаквам продукт с качествата на "Лице Назаем", но поне първия сюжет ми е доста интересно как ще се получи – залагам на Траволта да бъде сърбина 🙂

  4. Аз стискам яко палци за "Шрапнел"! 🙂 Който ще да е сърбина, въпроса е да е качествен филма. 🙂 🙂