В продължение на 10 месеца бяхме в неведение как се развиват нещата около вдъхновяващата идея Жан-Люк Пикард да се завърне за нови приключения в света на „Star Trek” – и ето, че преди дни CBS All Access предоставиха първия тийзър-трейлър на подготвяния сериал „Star Trek: Picard”.

Може би не всички die-hard-почитатели на легендарната поредица са във възторг от факта, че телевизионните отговорности сега са в ръцете на шоурънъри като Алекс Курцман и Акива Голдсман, защото ги възприемат като хора, наети да „свършат работата”, а не като фенове, които са наясно какво представлява наследството на „Star Trek”. Все пак надеждата специално за този сериал е в сър Патрик Стюарт, когото познаваме като уникален актьор – и се надяваме да получи сценарий, достоен за неговата класа.

Най-малкото започва обещаващо – с лозя, със спомени (или непознато бъдеще?) и с обещание за винтидж-елексир. Официалният синопсис не казва много:

В „Star Trek: Picard” сър Патрик Стюарт се появява отново в иконичната роля на Жан-Люк Пикард, с която е познат от седем сезона на „Star Trek: The Next Generation”. Новата поредица ще проследи героя му в следващата част от неговия живот. В новата поредица участват още Алисън Пил, Мишел Хърд, Ивън Ивагора, Айса Бриони, Сантиаго Кабрера и Хари Тредауей.

Обичаме да ни тийзват с мъдрости като „Краят е само началото”, още повече когато става дума за пътешествия между звездите – сигурни сме, че капитанът няма да остане „на сигурно” край своите подредени насаждения и ще бъде изкушен от нещо… отвъд майсторството на поставяне на ферментилар елексир в бутилки. Да видим кога и как ще се случат нещата – нито тийзърът, нито постерът споделят нещо за премиерна дата. Ще очакваме…

D7REMR6WsAALDjQ

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. чакам с нетърпение,вярно постера е много добър-само истинските фенове ще го разберат.

  2. Новият СС трейлър за сериала е страхотен! Изглежда този сериал ще е истинското продължение на Стар Трек. Това е един от малкото сериали, които очаквам с нетърпение!