Много обичаме, когато за първи път научаваме за предстоящ филм, като гледаме трейлъра и той вземе, че ни грабне. Нещо подобно се случи, гледайки първия трейлър на „Freaks“, който започва като доста добре позната история за баща – в ролята Емил Хърш, който не позволява на малката си дъщеря да излезе от къщата, ужасен от външния свят. Само че малко след първата минута на трейлъра, става ясно, че историята няма да е толкова семпла и определено ще има и свръхестествен елемент – нещо, което няма как да ни отблъсне, като фенове на жанра.

Freaks“ беше част от програмата на тазгодишния фестивал в Торонто и като че ли реакциите са доста положителни – набляга се на добрите изпълнения и интересния сценарий, които компенсират липсата на лъскави ефекти или локации. Ако действително е така, бройте ни, ние си падаме по качествено направени, малки хорър трилъри с яки актьори и някой и друг готин туист. Точно това обещава новият трейлър, който можете да видите по-долу, а след него сме добавили и първия тийзър, който излезе преди почти година, както и официалния синопсис.

https://www.youtube.com/watch?v=lf_TZw68jME

В този научно-фантастичен трилър объркан баща (Емил Хърш) заключва 7-годишната си дъщеря (Лекси Колкър) в къща, предупреждавайки я за ужасните опасности, които дебнат отвън. Но загадъчният мистър Сноукоун (Брус Дърн) убеждава момичето да избяга и да се присъедини към него и неговата мисия да намери семейство, свобода и отмъщение.

плакат

Режисьори и сценаристи на „Freaks“ са Адам Стайн и Зак Липовски („Kim Possible“), а в главните роли са Емил Хърш, Брус Дърн, Грейс Парк, Аманда Крю и Лекси Колкър.

Премиерата е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *