Излезе трейлър на дебютиралия на последния фестивал в Торонто „American Woman”, в който Сиена Милър играе главната роля. Филмът разказва тежката история на Деб Калахан, която преживява една от най-големите трагедии, които могат да се случат на един родител – дъщеря ѝ Бриджет изчезва безследно. Деб трябва да я търси, да живее с изчезването ѝ и същевременно да се грижи за невръстния си внук.

Според описанията „American Woman” е едновременно мистерия за случилото се и драма за героите, проследяващ години от живота на съсипаната си главна героиня. Вижте трейлъра.

American Woman” изглежда обещаващо, въпреки че ревютата от фестивала не са много положителни. Всичко обаче са единодушни, че Сиена Милър прави една от най-силните роли в кариерата си. Тя така и не успя да влезе в най-високите холивудски ешелони, но пък винаги ни е била доста любопитна актриса, която очевидно подбира ролите си внимателно. Филмографията ѝ не е впечатляваща и реално никога досега не ни е сразила с изпълнение, но има доста интересни попадения – достатъчно, че да ни задържа вниманието вече доста години наред.

Такъв тип истории за миниатюрни бедни градове в Америка често създават невероятно прочувствени и силни истории за живота на обикновени хора. „American Woman” е написан от сценариста Брад Ингълсби, който вече се е занимавал с подобна тематика – негов е невероятният „Извън пещта” с Крисчън Бейл, което е една от основните причини да се поинтересуваме от този филм. Режисьор пък е Джейк Скот (син на Ридли Скот), чиято филмография основно включва музикални клипове, но и друга драма, движена от повредени герои – „Welcome to the Rileys”. Вижте едно кратко интервю, което успяхме да вземем с него.

Ето го и официалния синопсис на „American Woman”:

Действието се развива в провинциална Пенсилвания, където животът на Деб Калахан се променя завинаги, когато дъщеря ѝ в тийнейджърска възраст изчезва мистериозно. Деб е оставена да отглежда малкия си внук и да се справя с предизвикателствата на последващите години, докато не се открива дългоочаквано разкритие на истината.

На Сиена Милър партнират любимецът ни Арън Пол, Кристина Хендрикс и Скай Ферейра. Премиерата за широката публика в САЩ е насрочена за 14 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *