Самюел Л. Джаксън, Джон С. Райли, Том Уилкинсън

Как може да се страда от дълъг творчески период на подготовка, при положение, че това е един от най-важните етапи в работата по всеки филм?! Минусът се появява при разминаването на графиците на студиото – в случая на Legendary Pictures за „Kong: Skull Island”, и ангажираните творци. За момента има отпаднали актьори – изключителните Майкъл Кийтън и Дж. К. Симънс – и двамата с бурни и заслужени „оскарови” овации, свързани с 2014.

Реалността се променя за режисьора Джордън Воу-Робъртс („The Kings Of Summer”, „Nick Offerman: American Ham”), който е начело на екипа, но в потвърждение на правилото, че никой не е незаменим, ето кои са новите попълнения: Самюел Л. Джаксън, Джон С. Райли, Том Уилкинсън. Да не забравяме да споменем още, че Брий Ларсън („Scott Pilgrim vs. the World, Тотал щета”, „Дон Джон”) е в преговори за главната женска роля във филма и Ръсел Кроу май се оглежда дали няма да е подходящо да се включи в епопеята. Към този момент Хидълстън е още на линия за историята с пътешествието към мистериозния дом на познатия ни гигантски Конг – ще се потопим в тайнствената атмосфера заедно с екип от изследователи, които навлизат дълбоко в изпълнения с опасности остров.

Говори се, че Джаксън ще поеме овакантеното от Симънс място, а Райли ще се включи в историята вместо персонажа, предназначен за Кийтън. Младият Кори Хоукинс („Straight Outta Compton) също е на линия за приключението. Автори на сценария са Макс Боренстайн („Godzilla”) и Джон Гатинс („Real Steel”). Плановете са снимките на „Kong: Skull Island” да стартират в началото на 2016 – което означава, че ще се заложи на солиден панел в San Diego Comic-Con идното лято. Филмът трябва да е готов за разпространение на 3D и IMAX 3D, както и в „обикновените” 2D киносалони, на 10 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. -Някога гледали ли сте филм?
    -Да.
    – Самюел Л. Джаксън е черния!!! :D:D:D

    цитат по памет от ТЕД2