Едно споменаване сред премиерните дати, които си играят на пинг-понг с нетърпението и „нежните” чувства на зрителите, съвсем не е достатъчно за една нова елфична приказка, която са замислили Pixar и доста усърдно я реализират.

Време е да представим първи трейлър на „Напред” („Onward”), който ще разкаже за двама братя елфи и техните приключения в света на хората. Хубавата новина е, че Барли и Иън – така се казват остроухите герои – ще говорят с гласовете на Крис Прат и Том Холанд, което (може би) предполага и по-голяма (от очакваното за детска анимация) доза комедийност, но не е нужно да разсъждаваме наизуст, по-добре вижте трейлъра.

Домашния любимец Блейзи и бездомните еднорози, които се ровят е боклука са ни любими. Дори и само заради тях бихме гледали филма. Иначе, във всяка история са важни приключенията, а когато те включват „търсене на останала магия” – забавлението е сигурно. Още повече когато в студиото на Pixar влязат приятели като Крис и Том, които се познават и са работили заедно, затова не е никак трудно да си представим колко лесно е било на сценариста и режисьор Дан Сканлън („Университет за таласъми”) да си свърши работата, че и да се кефи на начина, по който двамата актьори са се справили със задачите си по време на звукозаписните сесии. Нека не забравяме, че Крис Прат има опит с двата „LEGO”-филма, а през декември на екран ще се появи „Spies in Disguise”, за който Холанд вече е записал гласа си. В ролята на майка на двамата елфични тийнейджъри влиза Джулия Луис-Драйфус, като във филма участва със своя специфичен тембър и Октавия Спенсър.

Ето какво казва режисьорът за „Напред”:

Надявам се, че публиката ще се спука от смях и ще си изплаче очите. Мисля, че някои от въпросите, които аз задавам във филма, са същите въпросителни, които висят в живота на повечето хора. Според мен именно това свързва нас, зрителите, с историите, които се разказват на големия екран…

Pixar продължават с подготовката за премиерата на „Напред” („Onward”), планирана за 6 март догодина. Сигурни сме, че дотогава ще излязат още купища рекламни материали, за да се запознаем отблизо с приключението на симпатичните елфи.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *