Prepare to throw down!

Малко повече от месец ни дели от премиерата на епичния чудовищен сблъсък на Годзила с Кинг Гидора в „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) на Майкъл Дохърти и Warner Bros. и Legendary Entertainment представят един финален трейлър, който да убеди максимално много хора, че този спектакъл трябва да бъде видян на голям екран. Лично за нас успява, но преценете и за себе си.

Припомняме, че „Годзила: Кралят на чудовищата“ проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция „Монарх“, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

От всички реклами до момента ни се струва, че този трейлър по най-ясен начин представя основния „premise“ (не толкова сюжета) на „Годзила: Кралят на чудовищата” и в още по-голяма степен какво е естеството на Годзила и останалите чудовища. Струва ни се, че ако и сега има неразбрали, които да пускат глупави коментари по адрес на ролята и действията на Годзила, както се случи след чудесния първи филм на Гарет Едуардс, това ще е много сериозен атестат за форма на когнитивен дисонанс.

В добавка към финалния трейлър ви предлагаме и серия от телевизионни спотове и промо-материали, които дебютираха във времето от последната ни новина насам, както и два плаката. Вижте ги.

godzilla_king_of_the_monsters-poster-1-2010424 плакат

Режисьор на „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) е Майкъл Дохърти („Trick ‘r Treat“), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс („Krampus“) и Макс Боренстайн („Конг: Островът на черепа“). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Кен Уатанабе, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън Джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс, Caли Хокинс и Аиша Хайндс.

Премиерата е насрочена за 31 май 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Скоро, много скоро. 3 седмици останаа….
    Ква е ролята и действията на Годзила, някой знае ли?

    П.С. Айде. Този уикенд може ще видим първия филм треснал 300 милиона долара за уикенда…
    Аз залагам на 300-305 милиона уикенд и 720-730 финални…

    1. Надявам се да надмине 300 милиона, но не вярвам, че ще успее, въпреки рекордите, които постави до сега. Убеден съм, че в световен мащаб ще мине 1 милиард за първия уикенд ?

  2. Този Годзила, може да пребори скуката, която донесе първа серия