godzilla-king-of-monsters-img02-20190318

Only one can be king!

От края на миналата година не сме обръщали внимание на „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) на Майкъл Дохърти и е време за един бърз ъпдейт. На вниманието ви предлагаме два телевизионни спота, както и поредица плакати, част от които се появиха покрай настъпването на китайската нова година.

Припомняме, че „Годзила: Кралят на чудовищата“ проследява героичните усилия на служителите на занимаващата се с криптозоология агенция „Монарх“, които се изправят срещу група гигантски чудовища, включително и могъщия Годзила, който влиза в битка с Мотра, Родан и своя архи-противник, триглавия Кинг Гидора. Когато тези древни, смятани досега за митове супер-видове се появяват отново, всички се борят за превъзходство, поставяйки на карта съществуването на човечеството.

Няма какво ново да добавим като коментар. Продължаваме да не очакваме „Годзила: Кралят на чудовищата“ да е по-добър от „Годзила“ на Гарет Едуардс, а надеждите ни са за по-пълноценно киноизживяване от средняшкия „Конг: Островът на черепа“. Повече информация за филма и предишните му реклами може да откриете в новините ни до момента.

Вижте и споменатите по-горе плакати, както и корицата на официалната комикс-предистория на филма.

godzilla-japan-poster godzilla-new-year-4 godzilla-new-year-3 godzilla-new-year-2 плакат godzilla-king-of-monsters-comic-20190318

Режисьор на „Годзила: Кралят на чудовищата” („Godzilla: King of the Monsters“) е Майкъл Дохърти („Trick ‘r Treat“), който е и съавтор на сценария заедно със Зак Шийлдс („Krampus“) и Макс Боренстайн („Конг: Островът на черепа“). В ролите са Кайл Чандлър, Вера Фармига, Кен Уатанабе, Мили Боби Браун, О’Шей Джаксън Джуниър, Томас Мидълдич, Джан Дзъи, Брадли Уитфорд, Чарлс Данс, Caли Хокинс и Аиша Хайндс.

Премиерата е насрочена за 31 май 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Снимките на „Godzilla vs. Kong“ май вече са приключили. Интересно е под каква форма ще бъде тийзнат следващия филм във финалните надписи на „Godzilla: King of the Monsters“, но се надявам на нещо повече от „марвълска“ залъгалка.

    1. Е ти какво искаш – да ти покажат направо как се бият ли? 😀 Естествено, че ще е залъгалка.

    2. По-скоро имам предвид плавен и естествен преход към сюжета на сл. филм, а не тийзър for the sake of it.

    3. Ще видим – дано е така. Очевидно и тук се опитват да направят „споделена вселена“ (огромен eye-roll), но имам чувството, че след Godzilla vs. Kong всичко ще се изчерпи и ще е доста репетативно… сякаш вече ще сме видяли всичко. И колко пъти ще се рециклира идеята Годзила да се бие с (вкарай име на чудовище) на земята преди да опустуши всичко? Умирам си за кайджу филми и със сигурност ще го гледам на възможно най-големия екран, но се надявам да не разводнят всичко for the sake of it.