Излезе първият трейлър на „Stuber”, екшън комедия на 20 Century Fox с участието на Дейв Батиста, за когото наскоро научихме, че ще стане част от кастинга на „Dune“, и Кумейл Нанджиани, който е не по-малко зает, включително с подготвянето на сериал за Apple TV+. Филмът е режисиран от Майкъл Доус („Goon”, „What If”) и интересното е, че това ще е първият R-rated филм, който ще излезе, откакто Disney финализираха сделката с Fox.

В „Stuber” ще видим какво става, когато мекушавият шофьор на Uber Стю (Нанджиани) качва Вик (Батиста) в колата си, едно ченге, което е по следите на брутален убиец. Всичко това поставя Стю в една непоносима и мъчителна ситуация, в която той се опитва да запази разсъдъка си, живота си, но най-вече петзвездния си рейтинг като шофьор.

Трейлърът, разбира се, фокусира върху динамиката между Кумейл Нанджиани и Дейв Батиста.Да си признаем, на пръв поглед те изглеждат като неочаквано добра комбинация. Играта между двамата главни актьори напомня малко на отношенията между Дедпул и Допиндър (таксиметровия шофьор) или Скалата и Кевин Харт (навярно с кастинга им се е целяло нещо подобно).

Премиерата на „Stuber” е в един от най-тежките филмови сезони (летния) и смятаме, че лесно може ще се открои на фона на всичките продължения и филми, част от хитови франчайзи, които очакваме. Предвид опита на Нанджианив жанра и ролята, която изглежда, че пасва перфектно наБатиста,очакваме нещо приятно и да се надяваме, далеч от клишетата.

С трейлъра се появи и постер. Ето го и него.

плакат

Режисьор на „Stuber” е Майкъл Доус, а в ролите ще видим Кумаил Нанджиани, Дейв Батиста, Карън Гилън, Натали Моралес, Ико Уайс, Бети Гилпин и други.

Американската премиера е на 12 юли 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ааа не. Този трейлър ме спука от смях…. Надявам се филмчето да е наистина забавно без излишни клишета. Може да излезе много добра комедия от това.