Преди месец и нещо ви представихме предстоящия сериал на AMC „NOS4A2“ (да се чете Носферату) по едноименния роман на Джо Хил, когато видяхме първите снимки, представящи част от главните герои. Няколко седмици по-късно се появи и първият тийзър, който обаче така и не намерихме време да отразим. Сега AMC представят малко по-пълен трейлър (но само минута и половина) на сериала, който вече си има и премиерна дата, при това само след два месеца. Без повече размотаване, ето първо позакъснелия тийзър, а след него и новичкия трейлър, вижте ги.

https://www.youtube.com/watch?v=egOLt5-LOnQ

По принцип си падаме по трейлъри, които не разкриват много, но в случая ни се искаше да става малко по-ясно какво ни очаква, не само да се представят главната героиня и злодея. Чуваме само отлични отзиви за романа на Джо Хил и се надяваме „NOS4A2“ да не разочарова, но от този трейлър не получаваме особено добра представа какво ни чака като качество.

Струва ни се, че този трейлър не успява особено добре да продаде „NOS4A2“ на потенциалните зрители – един creepy Закари Куинто и едно чудовищно дете не са достатъчни. Трейлърът не ни грабна, но се надяваме самият сериал да ни допадне – ако намерим време, ще дадем шанс на първите няколко епизода и ще видим какво се е получило в крайна сметка.

Свръхестественият хорър сериал „NOS4A2“, създаден по едноименния бестселър на Джо Хил, разказва историята на Чарли Манкс, изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца и след това ги захвърля в „Крисмъсленд“ – ледено, ужасяващо Коледно градче във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е извън закона. Манкс установява, че светът му е застрашен от млада жена, която открива, че има опасна дарба.

NOS4A2“ е хорър сериал на AMC, екранизация по едноименния роман на Джо Хил, а създател и шоурънър е Джейми О‘Брайън („Fear the Walking Dead“). В главните роли са Закари Куинто, Ашли Къмингс, Ебън Мос-Бахрах, Вирджиния Къл и Олафур Дари Олафсон.

Премиерата е на 2 юни по AMC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *