С изненада отбелязахме, че досега не сме споменавали предстоящия сериал на AMC „NOS4A2“ (да се чете Носферату), който в никакъв случай не бива да се бърка с римейка на Робърт Егърс „Носферату“. „NOS4A2“ е хорър сериал, екранизация по романа на Джо Хил, който Джейми О‘Брайън („Fear the Walking Dead“) подготвя за AMC, които няма как да разчитат на „The Walking Dead“ вечно и явно искат да намерят достоен наследник на безумно успешния им хит.

Естествено, никой не знае дали и колко успешен ще е „NOS4A2“, но засега се очертава доста обещаващ. По-долу можете да видите първите снимки от сериала, които са и повод за тази новина, както и официалния синопсис, но първо още малко информация.

Както казахме, „NOS4A2“ е създаден по романа на Джо Хил, а в главната роля е Закари Куинто като безсмъртно чудовище на име Чарли Манкс, който се храни с душите на деца и затваря умовете им в ужасяваща зона, наречена „Крисмъсленд“. Там винаги е Коледа (достатъчно ужасяващо) и никой не може да избяга. Както се вижда, Куинто изглежда доста добре като Манкс – определено му вървят ролите на злодеи, но определено се е случвало да ни разочарова. Дано този път се справи толкова добре, колкото се надяваме.

Компания на екрана му прави Ашли Къмингс в ролята на Вик МакКуийн, младо момиче с тайна, която може да е единствената, способна да спре Манкс. Вижте първите официални снимки от „NOS4A2“, последвани от обещания синопсис.

nos4a2-image-ashleigh-cummings nos4a2-image-5 nos4a2-image-4 nos4a2-image-3 nos4a2-image-2 nos4a2-image-1 nos4a2-cast-image nos4a2-image-ebon-moss-bachrach

Свръхестественият хорър сериал „NOS4A2“, създаден по едноименния бестселър на Джо Хил, разказва историята на Чарли Манкс, изкусителен безсмъртен, който се храни с душите на деца и след това ги захвърля в „Крисмъсленд“ – ледено, ужасяващо Коледно градче във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа и нещастието е извън закона. Манкс установява, че светът му е застрашен от млада жена, която открива, че има опасна дарба.

Да обобщим: „NOS4A2“ е хорър сериал на AMC, екранизация по едноименния роман на Джо Хил, а създател и шоурънър е Джейми О‘Брайън („Fear the Walking Dead“). В главните роли са Закари Куинто, Ашли Къмингс, Ебън Мос-Бахрах, Вирджиния Къл и Олафур Дари Олафсон.

Засега нямаме информация кога точно е премиерата, но със сигурност ще е през 2019, така че няма да чакаме дълго. Първи отзиви също ще има доста скоро, защото се очаква първият епизод на „NOS4A2“ да бъде показан на тазгодишния SXSW, който ще се проведе март месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Снимките изглеждат чудесно. Носят атмосфера в себе си. Ако не друго ще изглежда доста приятно. Надявам се да има и качество

  2. Книгата е великолепна! Не знам защо така и я прескочиха у нас издателите…но се радвам, че ще е сериал, а не филм защото с филмите по книгите на семейство Кинг последно време големи тъпни излизат…Надявам се да екранизират и Кутия с формата на сърце, също страхотна книга!