локран финеган
Локран Финеган

Като фенове на фантастиката винаги се ослушваме за проекти, които да успеят да ни грабнат с интересна история или концепция и да начешат никога не отминаващата ни жанрова краста. Поредният филм, на който попадаме и който ни звучи обещаващо, се нарича „Vivarium“ и се очаква да дебютира в програмата на тазгодишния фестивал в Кан.

Vivarium“ е дело на режисьора Локран Финеган и сценариста Гарет Шанли, известни с хорър-мистерията „Without Name“, която през 2016 година беше представена в Торонто. Филмът разказва за семейна двойка, която, в търсене на своя първи перфектен дом, е заведена от мистериозен брокер на недвижими имоти до наскоро завършен жилищен проект. Там те се оказват в капана на лабиринт от идентични къщи и са принудени да отглеждат дете от друг свят.

В роли на двойката влизат Джеси Айзенбърг и Имоджен Путс, които откриваме на първата снимка от филма, в компанията на (вероятно) въпросното „дете от друг свят“. Вижте.

 джеси айзенбърг и имоджен путс

Засега всичко ни звучи чудесно, но ни се иска да видим някой трейлър, преди да си отбележим „Vivarium“ като филм, който да следим отблизо и да очакваме с интерес. Заглавието и споменатите лабиринт и „дете от друг свят“ като че ли разкриват повече, отколкото е необходимо, и се надяваме нещата да не са толкова буквални и да има какво да ни изненада.

Режисьор на „Vivarium“ е Локран Финеган („Without Name“), по сценарий на Гарет Шанли („Without Name“). В ролите са Джеси Айзенбърг, Имоджен Путс, Джак Хъдсън, Джонатан Арис, Даниел Райън, Моли МакКан и др.

Премиерата ще бъде на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *