Без съмнение най-голямата новина от Star Wars Celebration беше първият тийзър трейлър на „Star Wars: The Rise of Skywalker“, но определено не е единствената, защото сега получаваме и нови снимки от предстоящия игрален сериал на Lucasfilm и Disney+ „The Mandalorian“. На панела, воден от Джон Фавро, който е сценарист и изпълнителен продуцент, режисьора и изпълнителен продуцент Дейв Филони и Катлийн Кенеди, беше представен и тийзър, който обаче още не е достъпен онлайн, затова засега трябва да се задоволим с кадрите, които можете да видите по-долу.

На панела присъстваха и актьорите Педро Паскал, Карл Уедърс и Джина Карано, които обаче не споделиха особено много подробности за потайния сериал, който ние следим още от обявяването му преди повече от година. Джон Фавро припомни, че действието се развива след „Завръщането на джедаите“, а Педро Паскал нарече героя си „загадъчен стрелец“ със съмнителен морал, подобно на най-добрите уестърни и самураи, както и „bad ass“.

Вижте как ще изглежда този „bad ass“, а след това може да видите и гореспоменатия панел (скочете направо на 16-тата минута и се подгответе за разочарованието – докато в залата гледат тийзъра, ние сме буквално на изчакване).

the-mandalorian-img04-20199415 the-mandalorian-img03-20199415 the-mandalorian-img02-20199415

След историите на Джанго и Боба Фет, нов воин се появява във вселената на „Star Wars”. Действието на „The Mandalorian“ се развива след падането на Империята и преди появата на Първия ред. Проследяваме тегобите на един самотен стрелец в далечния край на галактиката, далеч от властта на Новата република.

Джон Фавро е сценарист и изпълнителен продуцент на „The Mandalorian“, а режисьори на отделните епизоди са Тайка Уайтити, Брайс Далас Хауърд, Дейв Филони, Дебора Чоу („Mr. Robot“) и Рик Фамуява („Dope“). В главните роли са Педро Паскал, Вернер Херцог, Ник Нолти, Джанкарло Еспозито, Карл Уедърс, Емили Суалоу, Омид Абтахи и Джина Карано.

Премиерата на сериала е 12 ноември, когато ще стартира Disney+, и очаквайте епизодите да излизат по стария, класически модел – един на седмица, не целият сезон наведнъж по подобие на други стрийминг платформи.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Има Роуг Уан вайб, демек по-добрия Стар Уорс от новите. 🙂 Така че автоматично ми харесва!

    1. не знам що (фиданка е като актриса) ама и мацката много ме кефи!