Коментирали сме, че сме огромни почитатели на поредицата „Играта на играчките“ и с нетърпение очакваме предстоящия четвърти филм „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”), макар че имаме известни тревоги дали Disney и Pixar ще успеят да запазят тематичната и емоционална дълбочина и пъстрота на предишните филми (да не говорим, че и „Играта на играчките 3“ имаше перфектен завършек и поне за нас не оставя място и желание за директно продължение).

Сега, след поредица симпатични, но неразкриващи нищо съществено тийзъри, най-накрая получаваме пълен трейлър на „Играта на играчките: Пътешествието“, който да ни даде по-добра представа за историята, атмосферата, тона и темите. Или иначе казано, да покаже (или поне да загатне) дали Disney и Pixar са подходили с уважение към наследството на поредицата или са вървели по пътя на най-малкото съпротивление (само в името на парите) и са заложили предимно на гегове.

Не се бяхме усетили, но бяхме задържали дъх и сега го изпускаме с облекчение. В този трейлър виждаме всичко, което обичаме в „Играта на играчките“ и което прави поредицата толкова популярна и специална. Надяваме се и след края на филма да изпитаме подобно облекчение – рискове има, но при всички случаи вече се притесняваме за крайния резултат няколко идеи по-малко. Нямаме търпение да се отправим на ново приключение с Уди, Баз и компания.

За финал вижте подробен синопсис, както и новия постер.

В „Играта на играчките: Пътешествието“ Уди вече е в нова стая, с нови играчки и принадлежи на ново дете – Бони. Той винаги е бил сигурен в мястото си на този свят и в своите приоритети, които са да се грижи за своето дете, без значение дали е Анди или Бони. Затова когато Бони добавя в стаята нова играчка, която самата тя е направила – неохотният Форки (Виличко?), който счита себе си за „боклук“, а не за играчка, Уди се нагърбва със задачата да му покаже защо трябва да приеме това, че е играчка.

Когато Бони взима цялата банда на семейната екскурзия, Уди се озовава на неочаквано отклонение, което включва среща с отдавна загубената му приятелка – пастирката Бо Пийп. След години, в които е била сама, приключенският дух на Бо и животът, прекаран на пътя, вече не отговарят на деликатната ѝ порцеланова облицовка. Уди и Бо разбират, че вижданията им по отношение на живота като играчка са тотално различни, но скоро откриват, че това им е последната грижа.

toy-story-psoter-1-20190320

Режисьор на „Играта на играчките: Пътешествието“ („Toy Story 4”) е Джош Кули, по сценарий на Стефани Фолсъм („Star Wars Resistance“). Продуцент е Джонас Ривейра („Отвътре навън“). В оригинал ролите се озвучават от Том Ханкс, Тим Алън, Джоан Кюсак, Дон Рикълс, Естел Харис, Уолъс Шон, Джон Раценбъргър, Блейк Кларк, Джеф Пиджън, Лори Меткалф, Патриша Рекет, Кийгън-Майкъл Кий, Джордан Пийл, Кристен Шол, Тон Хейл, Бони Хънт и др.

Българската премиера е на 28 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Според мен нямаше смисъл да се правят повече филми първата и втората част бяха добре трета част се осраха а сега като гледам четвъртата още по зле 🙁

    1. Глупостии!!! Как може да кажеш че с третата част са сеосрали??? Искам да ти кажа че с това твое изказване ти се посра!!!

  2. Третият са се осрали? хахаха
    Третият е доста доста по-як от втория!
    Обезателно ще гледам четвъртия филм. Даже нямам нужда от целия трейлър, спрях го малко след средата 🙂