И Кевин Бейкън мутира

Снимките на “X-Men: First Class” започват след има-няма месец и не е никак изненадващо, че продължават да ни заливат кастинг новини. Започва да ни писва обаче, от предположения, промени и ужким официални съобщения, които се оказват лъжа и измама. Разбира се, ние ще ви държим в течение докато (и дано е по-скоро) екипът на мутантите се финализира.

Най-новото е, че Кевин Бейкън ще се превъплъти в “неизвестен засега” злодей. Според нас тази новина (разпространена от Deadline) е повече от чудесна, защото смятаме, че от неостаряващия Бейкън ще стане не само страхотен мутант, но и супер як злодей, каквито и да са свръхсилите му. Не разчитайте обаче, че ще е Mister Sinister – това дори не е слух, а само надежди на феновете. Вярно, споделени надежди (към края на кариерата си геният и манипулатор Sinister има разнородни способности, така че Матю Вон ще може да си избере най-интересните), но нищо повече.

А сега да видим какво става с останалите мутанти. Вече знаете за Професор Х, Магнито и любимката ни Ема Фрост, но според последните слухове лигавичкият Лукас Тил ще е Havok, а Арън Джонсън въобще няма да участва (жалко). Никълъс Холт е Beast, Кейлъб Ландри Джоунс – Banshee, има някакъв шанс да видим Амбър Хърд като Мистик и може би дори Розамунд Пайк като Мойра МакТагърт. И въпреки че студиото пуска неточна и откровено погрешна информация, за да заблуди феновете, може да видим и Multiple Man и Willow.

Willow? Тази пък откъде се взе? Нямаме нужда от shapeshifter, освен ако не е Мистик, thank you very much!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments