Само двайсетина дни ни делят от премиерата на очаквания с голямо нетърпение сериал „What We Do In The Shadows“ – адаптация на страхотната едноименна псевдодокументална комедия на Тайка Уайтити и Джемайн Клемент. Предишните тийзъри и първият пълен трейлър ни разкриха, че в сериала ще присъстват както стилът и „awkward“ хуморът на оригинала, така и нови свежи теми и идеи, и затвърдиха интереса ни към проекта, който бе гарантиран и от творческото присъствие на Уайтити и Клемент.

Сега е ред за нов поглед към сериала, който ни запознава допълнително с историята на основните герои. Както знаете, действието на „What We Do In The Shadows“ се развива в Ню Йорк (за разлика от филма, където е в Нова Зеландия) и проследява трима вампири – Нандор, Ласло и Надя, които живеят заедно в продължение на няколкостотин години.

Няма такива кретени. До този момент всичко, което сме видели от „What We Do In The Shadows“, ни допада и като фенове на оригиналния филм, нямаме търпение да гледаме и самия сериал.

Вижте и един неонов постер.

плакат

Изпълнителни продуценти на „What We Do In The Shadows“ са Тайка Уайтити и Джемайн Клемент, а главните роли се изпълняват от Мат Бери („The IT Crowd”), Кайван Новак („Four Lions”), Натасия Деметриу („Year Friends”) и Харви Гилън („The Magicians”) като Гийермо. Сред поддържащите актьори са Дъг Джоунс, Бийни Фелдстайн, Джейк МакДорман, Марк Прокш и др.

Премиерата е на 27 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *