Не е тайна, че адски много харесваме Тайка Уайтити („Лов на диви хора“, „Тор: Рагнарок“) и очакваме с нетърпение всичките му предстоящи проекти, сред които са и двата spin-off сериала на прекрасната му псевдодокументална комедия „What We Do In The Shadows“. Това са наскоро одобреният за втори сезон „Wellington Paranormal” и фокусът на настоящата ни новина – едноименният „What We Do In The Shadows“, от който получаваме (нов) тийзър, анонсиращ премиерната дата.

Ако сте пропуснали предишните ни включвания по темата, отбелязваме, че действието на сериализираната версия на „What We Do In The Shadows“ е пренесено от Нова Зеландия в Ню Йорк и проследява трима вампири – Нандор, Ласло и Надя, които живеят заедно в продължение на няколкостотин години. Изпълнителни продуценти на сериала са Тайка Уайтити и Джемайн Клемент, които са гарантирали запазването на тона и „awkward“ хумора на оригинала. Нещо, в което можете да се убедите от първите тийзъри.

https://www.youtube.com/watch?v=c6PBoZl7i_Q

https://www.youtube.com/watch?v=1sWt9zuyofQ

Март. Как ще се оправяме с графика тази пролет не ни е ясно – толкова много неща има за гледане, че не е истина. Но „What We Do In The Shadows“ поне не е нещо, което изисква сериозно внимание и може да си го пускаме тук-там за разтуха. Между другото, продължаваме да очакваме с интерес някакви новини около „We’re Wolves” – планираното филмово продължение на „What We Do In The Shadows“, за което сме споменали и в което главните действащи лица са познатите ни от първия филм група учтиви върколаци.

Главните роли в сериала „What We Do In The Shadows“ се изпълняват от Мат Бери („The IT Crowd”), Кайван Новак („Four Lions”), Натасия Деметриу („Year Friends”) и Харви Гилън („The Magicians”) като Гиейрмо. Сред поддържащите актьори са Дъг Джоунс, Бийни Фелдстайн, Джейк МакДорман, Марк Прокш и др.

Премиерата е предвидена за март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *