wwdits-20190205

Първите тийзъри на „What We Do In The Shadows“ ни разкриха, че стилът и „awkward“ хуморът на оригиналната, едноименна псевдодокументална комедия на Тайка Уайтити и Джемайн Клемент ще присъстват и в сериала, което ни беше напълно достатъчно, за да гарантира интереса ни, който така и така си беше наличен – както неведнъж сме споменавали, големи фенове сме на Уайтити („Лов на диви хора“, „Тор: Рагнарок“) и проявяваме любопитство към всеки един от проектите му.

В този ред на мисли, дебютиралият вчера пълен трейлър на „What We Do In The Shadows“ не променя отношението и очакванията ни към сериала нито в едната, нито в другата посока, но пък успя за пореден път да ни убеди всъщност колко забавна е оригиналната концепция.

В случай, че не сте запознати, действието на „What We Do In The Shadows“ се развива в Ню Йорк (за разлика от филма, където е в Нова Зеландия) и проследява трима вампири – Нандор, Ласло и Надя, които живеят заедно в продължение на няколкостотин години.

Енергийният вампир Колин Робинсън ни пълни душата. Той е и един от елементите, които сочат, че в сериала ще има и нови свежи теми и идеи, а няма да видим чисто и просто разтеглено във времето, тотално повторение на филма. В трепетно очакване сме да видим първия епизод.

Изпълнителни продуценти на „What We Do In The Shadows“ са Тайка Уайтити и Джемайн Клемент, а главните роли се изпълняват от Мат Бери („The IT Crowd”), Кайван Новак („Four Lions”), Натасия Деметриу („Year Friends”) и Харви Гилън („The Magicians”) като Гийермо. Сред поддържащите актьори са Дъг Джоунс, Бийни Фелдстайн, Джейк МакДорман, Марк Прокш и др.

Премиерата е на 27 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Сериалът е жесток, гледа се на един дъх. Awkward моментите са надградени в пъти в сравнение с филма, особено сцените с енергийният вампир Колин Робинсън (няма такъв кретен просто!). Нямам търпение за втори сезон.