He’s more than just a toy. He’s your best friend…

Изключително приятни новини от фронта на предстоящия филмов римейк на емблематичния хорър „Детска игра“ („Child’s Play“) – актьорът, който ще замени Брад Дуриф и чрез гласа си ще вдъхне живот на иконичната кукла убиец Чъки, е Марк Хамил. Новината бе съобщена от самия Хамил в кратко видео, по време на Wonder Con.

Първоначално не бяхме никак добре настроени към този римейк, най-вече защото в момента се готви и сериал продължение, при това от оригиналните създатели на франчайза, и имахме притеснения, че новият филм може да попречи на плановете им. Също така, както вече сме споменавали, франчайзът тъкмо беше тръгнал нагоре под ръководството на Дон Мансини и сега римейк… Но първият тийзър определено ни допадна – падаме си по този тип „реклами на продукти“, а имаше и доста кадри от самия филм.

Сега интересът ни към този нов „Детска игра“ се засилва още повече, защото макар да не искахме да чуваме друг като гласа на Чъки, освен страхотния Брад Дуриф, създателите на римейка са намерили абсолютно идеалния актьор, който да поеме щафетата. Марк Хамил обяви чудесната новина чрез своя туитър акаунт, а моментално беше и потвърдена от Orion Pictures

Освен че когато иска, Хамил изглежда като пълен creep, както се вижда от горното кратко видео, той е един от най-добрите гласове в индустрията и неслучайно много хора все още го смятат за най-добрия Жокер… ever. Ако не сте запознати с тази част от филмографията му, най-долу може да видите едно видео, в което добри хора са подбрали една бърза и доста представителна извадка.

Режисьор на „Детска игра“ („Child’s Play“) е Ларс Клевбърг („Polaroid”), а сценарият е дело на Тайлър Бъртън Смит („Kung Fury“, „Quantum Break“). Продуценти са Дейвид Каценбърг и Сет Греъм-Смит („То”). В ролите са Обри Плаза, Габриел Бейтман, Брайън Тайри Хенри, Марлон Казади, Беатрис Китсос, Тай Консильо, Тим Матисън и Марк Хамил като гласа на Чъки.

Премиерата е насрочена за 21 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *