идрис елба

Последните две години имаше серия от слухове и опити кадърен режисьор и сценарист да бъдат привлечени за продължението „Suicide Squad 2“, което трябва да послужи за „soft reboot“ след разочарованието „Отряд самоубийци“, който беше пълен с потенциал, но уви неосъществен.

За наша радост, в крайна сметка сценарист и режисьор ще е Джеймс Гън (след като беше отстранен от третия „Пазители на галактиката“ по срамен начин) и той явно започва да работи сериозно по проекта, защото в рамките на няколко дена научихме не само кои нови герои можем да очакваме, но и добрата новина, че Идрис Елба ще замени Уил Смит в ролята на Дедшот.

Като казваме „добра новина“, нямаме предвид, че Смит се изложи в първия филм – бихме казали, че направи едно от по-добрите изпълнения, но след като програмата му не позволява да се върне в ролята, радваме се, че вместо да махнат героя изцяло, в крайна сметка са му намерили заместник. И то чудесен, защото дори когато участва в разочарования (сещаме се за „Тъмната кула“ например), Идрис Елба си е супер актьор и определено радва окото.

И като стана дума за радващи окото актьори, всички искаме да знаем дали Марго Роби ще се завърне в ролята на Харли Куин и дали героинята въобще ще е част от продължението, но за съжаление, засега няма яснота по въпроса. Същото се отнася и за Джоел Кинаман и неговия Рик Флаг, но за разлика от отличната Марго, която беше най-хубавото нещо в „Отряд самоубийци“, Кинаман определено няма да ни липсва, ако решат да го пропуснат. Виола Дейвис и нейната Аманда Уолър не бяха нито в едната крайност, нито в другата, но ние винаги се радваме, когато Виола е на екран. За нея обаче също няма информация.

Новите герои, които може би ще видим, са изброени по-долу, но имайте предвид, че за никой няма официално потвърждение и спокойно тепърва може да се има доста промени. Източниците на Collider твърдят, че в сценария на Джеймс Гън присъстват следните нови за киновселената, иначе добре познати злодеи:

ratcatcher-sucide-squad-20190312

Ratcatcher, който е мъж в комиксите, но ще е жена във филма, при това ролята е отворена за актриси от всякакви националности и етнически групи. Ratcatcher е злодей от Готъм и контролира армия от гризачи. Също така, често използва отровен газ.

nanaue-sucide-squad-20190312

Нануе, познат още като King Shark, суперзлодей и хуманоидна акула. Някои смятат, че баща му е така наречения Shark God, други го смятат просто за мутация.

mister-polka-dott-sucide-squad-20190312

Polka-Dot Man, познат още като Mister Polka Dot, отново злодей от Готъм и враг на Батман, подобно на Ratcatcher. Той има разноцветни точки по тялото си, които може да превръща в огнени топки и други оръжия, но най-често се срамува от странните си способности.

peacemaker-sucide-squad-20190312

Peacemaker, познат още като Кристофър Смит, който е толкова екстремен пацифист, че е готов да убие, за да има мир. Според запознати Гън иска Дейв Батиста за Peacemaker – освен че Батиста подкрепи режисьора покрай историята с „Пазители на галактиката 3“, той изглежда доста подходящ за ролята.

Това е засега – малко слухове и предположения. Но Warner Bros. са планирали „Отряд самоубийци 2“ за 6 август 2021, така че скоро ще трябва да има окончателен сценарий и да се изяснят актьорите, поне в главните роли. Ще ви държим в течение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Уил Смит и Маргото бяха единственото добро нещо в първия филм.
  Харесвам Елба, ама Детшот, вече си е Уил Смит, ще ми е трудно да приема друг.
  И като Харли и Рик Флаг не се завърнат, кой да гледам, Джай Кортни и неговото реднек изпъленние на Капитан Бумеранг?
  Ratcatcher и King Shark не стават дори за филм режисиран с въображението на Джеймс Гън.
  Абе по-добре да не се мъчат

 2. Филмът звучи абсурдно, но шансовете да е по-смислена чекия от предния са огромни.

 3. Елба за момента е най-добрия заместник на Смит. Само да не пипат Джай Кортни любимецът на Узи

 4. Не … просто … НЕ! Колкото и да имам вяра в Гън, това звучи малоумно. Вярно, че точно той ни накара да заобичаме дърво и говорещ енот, но всичко си има граници…. Дано това е само слух…