wilight-zone-20190205

When truth is not the truth, what dimension are you even in?

Наред с рекламата на втория му режисьорски проект „Us“, на изминалия Super Bowl беше представен спот и на още един очакван проект на Джордан Пийл – четвъртата инкарнация на емблематичната антологична поредица на Род Сърлинг „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“).

Пътят по връщането на „Зоната“ на екран беше дълъг и проблематичен, достоен за някой от епизодите на поредицата (тук няма да се спираме на различните варианти на проекта, които така и не се осъществиха – ако искате да се запознаете, може да го направите в новините ни по темата), но с идването на Джордан Пийл като изпълнителен продуцент, а впоследствие и като водещ, нещата най-накрая се наредиха и „Зоната на здрача“, за наше огромно щастие, ще се появи на екраните ни след има-няма два месеца.

Вижте Super Bowl рекламата, която, също като първия тийзър, не показва действителни кадри от предстоящите епизоди, но по страхотен начин обединява естеството, както на спортното събитие, така и на „Зоната на здрача“. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=Ni8trFWcp-c

Огромни фенове сме на „Зоната на здрача“ и нямаме търпение да видим какво се е получило. Казвали сме и преди, че в това отношение имаме доверие на Джордан Пийл, който не веднъж или два пъти е засвидетелствал уважението си към паметта на Род Сърлинг и към корените, естеството и културната роля на „Зоната на здрача“.

Голяма част от епизодите, които ще бъдат 10 на брой, все още са в продукция и това ще бъде така почти до самата премиера на първия от тях – информацията е, че снимките ще продължат до 20 март, така че не сме сигурни, че скоро ще можем да видим реални кадри. За сметка на това можем да видим части от някои от най-иконичните епизоди от поредицата до момента във видеото, което отбеляза старта на продукцията на 1 октомври миналата година.

https://www.youtube.com/watch?v=5EFoOnhyPys

Първият сезона на „Зоната на здрача“ няма да има официален шоурънър, но режисьорът Грег Яйтанес („House“, „Lost”, „Banshee”) ще следи за спазването на приемствеността между отделните епизоди. Изпълнителни продуценти са Джордан Пийл, Саймън Кинбърг, Марко Рамирес, както и Уин Розенфелд, Одри Чон, Каръл Сърлинг и Рик Бърг.

Сред актьорите, които ще видим в новите епизоди, са Джон Чо, Санаа Латан, Кумейл Нанджиани, Адам Скот, Алисън Толман, Грег Киниър, ДеУанда Уайс, Джесика Уилямс, Таиса Фармига, Рей Сийхорн, Айк Баринхолц, Стивън Юн, Джейкъб Трембли и др.

Премиерата на „Зоната на здрача“ („The Twilight Zone“) е на 1 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Много ми хареса рекламата, идейна е (това с изчезващата публика и празните седалки- ехааа 🙂 )!!! Култов си е „Зоната на здрача“ (помня как като хлапе ставах късно през нощта да гледам епизодите по Първа програма 🙂 – май го даваха един път в седмицата, ако не бъркам 🙂 ). Всъщност, май само няколко „свръх-естествени“ сериала са ми действали по този начин след това. Естествено, „Туин Пийкс“ ( първите два сезона, де- за съжаление третия не ми хареса, трябваше да бъде наполовина по- къс и без тия протяжни сцени с боядисване на лопати и чоплене на нокти 🙂 ) и „Изгубени“ (отново първите два сезона- особено втория, с бункера, Числата на всеки 108 минути, изненадващите обрати, аве, беше си направо ГЕНИАЛЕН- след това го разводниха, а финала беше абсолютно разочарование)… А, да, и „Досиетата Х“ донякъде ми харесваше, ама той беше някак по- предсказуем и „традиционен“ 😉 …

  2. Много се надявам епизодите да не са просто римейк (притопляне) на класическите. В същото време, дано не са инжектирани и с допълнителна социално ангажирана пропаганда (за мен в това е чарът на поредицата – казват се важни неща за личността и обществото, без да се размахват пръсти и да се демонизират определени хора и групи).

    Сега като се замисля, май съм по-голям фен на Alfred Hitchcock Presents 🙂 Там черният хумор е даже още по-готин, поне по мое мнение.