Ако не сте разбрали, след няколко дни започва SXSW и оттук-оттам изпада по някой любопитен проект, който ще бъде представен на фестивала. Най-новият от филмите, които предизвикват интереса ни, е „Honeymoon” на дебютантката Лий Яняк с участието на Хари Тредуей („Fish Tank” и „Control”) и симпатичната Роуз Лесли, която познаваме като Игрит от „Игра на тронове”.

Honeymoon” представлява хорър-трилър, вдъхновен от разговор между режисьорката Яняк и сценариста Фил Грациадей на тема „колко добре би могъл да познаваш друг човек”. Вижте първия тийзър трейлър, който не разкрива подробности за историята, но илюстрира какъв ще е основният тон и настроението на филма.

Със сигурност тук ще трябва да видим поне още някой трейлър или да изчакаме повечко отзиви – след SXSW „Honeymoon” ще бъде показан и в Трайбека, както и на други жанрово ориентирани фестивали – преди да си формираме някакви по-твърди очаквания, но на този етап филмът ни изглежда любопитно.

Ето малко повече подробности за сюжета:

За да отпразнуват медения си месец, младоженците Пол (Тредуей) и Би (Лесли) заминават за отдалечена езерна област, където ги очаква обещание за романтично усамотение. Скоро след като пристигат, Пол намира Би да се лута дезориентирана в гората късно през нощта. Постепенно Би се дистанцира от Пол, поведението ѝ става все по-странно и той започва да подозира, че онази нощ в гората се е случило нещо повече от обикновено ходене на сън.

Вижте и официалния тийзър постер.

Honeymoon - плакат

Режисьор на „Honeymoon” е Лий Яняк, а в ролите са Хари Тредуей, Роуз Лесли, Хан Браун и Бен Хюбър.

Официалната премиера все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *