Крис Хемсуърт ще играе Хълк Хоган в биографичен филм с режисьор Тод Филипс… Звучи изключително странно и това май се очертава като лайтмотив на кариерата на Тод Филипс – да не забравяме, че не много отдавна ни изненада като обяви, че подготвя „реалистична и мрачна“ версия на Жокера. Сега пък научаваме, че следващият му филм ще е все още неозаглавена биография на огромната кеч звезда от близкото минало, с Тор в главната роля и с разпространител Netflix.

За съжаление, един от консултантите и изпълнителни продуценти на филма ще е самият Хълк Хоган, което моментално потъпква надеждите ни за нещо наистина интересно. А на пръв поглед биографичен филм за Хълк Хоган с режисьор Тод Филипс и с Крис Хемсуърт в главната роля има ужасно много потенциал за леко черна комедия или дори за неочаквано сериозен поглед към живота и кариерата на вече бившата звезда, който напоследък се забърка в един-два скандала. Един от тях дори включваше секс запис и расистки реплики, а след последвалото дело, също така получаването на сериозна сума като компенсация и затварянето на сайта Gawker.

Но всичко това няма да е част от филма, който се очаква да представи възхода на Хълк Хоган като кеч звезда и след като самият Хоган е замесен, едва ли ще го покаже в някаква по-неблагосклонна светлина. Което е доста жалко и до известна степен напомня на „Бохемска рапсодия“, който също беше продуциран от част от действителните личности, които представя, и това определено си личеше.

Въпреки това, нямаше как да пропуснем да отбележим толкова странен проект и ни е доста любопитно какво ще се получи – един трейлър би ни дошъл много добре, но ще има доста да почакаме. Засега няма информация кога се очаква да почнат снимките, а и първо Тод Филипс трябва да приключи работа по още по-странния и крайно обещаващ „Joker“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Вярно е странен проект. Кефи ме това, че Крис Хемсуърт не влиза в клише, играе разнообразни персонажи, ама не виждам този филм, на кого би бил интересен.
    От чисто любопитство, някоя неделна вечер, ако го дават по телевизиятта и дистанционното е далеч от мен, може и да го гледам.

    1. Че на кого няма да е интересен??? Същото беше с The Wrestler с Мики Рурк, Bronson с Том Харди и други филми на тази тематика, които уж няма да имат гледаемост, а в крайна сметка бяха Оскар-worthy-material. Първо – актьорството в крайна сметка е работа и работа не се отказва. Второ – с такъв проект Хемсуърт ще има възможност да работи с Тод Филипс и други имена в бизнеса, което ще му отвори доста врати и Трето (най-важното) – за мен лично това е гениален кастинг и страхотна възможност за Хемсуърт да стане хамелеон и да го видим в различна светлина (както ти казваш), а ако филмът бъде направен както трябва може като нищо да получи номинация за Оскар.

      Единственото, което ме притеснява е, че самия Хоган е продуцент и сигурно ще захароса историята си и ще прикрие бая неща. Но пак казвам – ако филмът бъде направен както трябва, може да е се превърне в култ и да се говори за него дълго време. Чакам с нетърпение! 🙂

    1. Никой не знае на този етап. Според мен ще е малко след Отмъстителите – може би Май-Юни или покрай някой Комик Кон (Юли месец). По-добре да го държат в тайна колкото се може по-дълго 🙂