Не бихме казали, че не можем да понасяме Дан Фоглър и Джош Дюмел, но принципно и двамата не са ни любимци. Въпреки това, имаме желание да хвърлим едно око на общия им филм „Scenic Route”, който е дело на братята Майкъл и Кевин Гец и сценаристат на „Бобърът” Кайл Килън.

Дюмел и Фоглър влизат в ролите на приятели, които се отправят на пътешествие, за да стегнат поохладнелите си взаимоотношения. Но когато автомобилът им аварира в средата на пустинен път, кирливите ризи започват да излизат една след друга и скоро нещата придобиват „насилствен” характер.

Да, не изглежда като да е нищо особено и първите ревюта са известно доказателство в тази посока, но въпреки това сме заинтригувани най-вече от жанровата неопределеност, която струи от трейлъра. Не сме съвсем сигурни за какво точно става въпрос – за комедия ли, за драма или за чист трилър.

Какъвто и да е случаят обаче, смятаме да дадем шанс на филма, като единственото, което ни притеснява, е да не сме видели абсолютно всички интересни сюжетни точки и обрати в трейлъра и да имаме от какво да се изненадаме в самия филм.

Вижте и официалния постер.

Scenic Route - плакат

Режисьори на „Scenic Route” са Майкъл и Кевин Гец, а в ролите са Дан Фоглър, Джош Дюмел, Миръкъл Лори, Кристи Бърсън, Джейми Донован и Питър Майкъл Гец.

Премиерата е 23 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *