„Conan the Barbarian”

Преди няколко дни видяхме първия официален трейлър на „Conan the Barbarian”, в който имаше няколко кофти момента, но като цяло не успя да потвърди очакванията ни за тотална катастрофа и поради тази причина, сега сме една идея по-въодушевени.

Новият плакат, разпространен от Lionsgate, на който Конан сече злодеи под приятния таглайн „Born on the Battlefield”, също допринася за относително положителната ни настройка.

(чрез IGN )

„Conan the Barbarian”

Определено плакатът ни допада и се надяваме сега с наближаването на премиерата и със заработването на рекламната машина на пълни обороти, да не бъдем залети със снимки, постери и клипове, които да ни върнат на предишното мнение, че филмът ще е тотална трагедия.

Калар Зим, стар приятел на Корин, бащата на Конан, пристига в Кимерия, за да търси помощ за откриването на „Изгубената кралица на Ахерон”. Когато Корин отказва, Калар и неговите наемници от Аквилония опожаряват селото и избиват всички освен Конан, който успява да избяга. Превърнат в изгнаник и крадец, Конан се скита надлъж и нашир, кроейки планове да получи възмездие за смъртта на баща си и на народа си.

Режисьор на филма е Маркус Ниспел, познат на българските зрители с римейките си на „Тексаско клане”,  „Петък 13-и” и по-близкия до темата, но уви доста тъпичък  „Предводителят”, в ролите са Джейсън Момоа като Конан, Стивън ЛангРон Пърлман, Рейчъл Никълс и Роуз МакГоуън.

Премиерата е на 19 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *