Джефри Винсент Парис
Джефри Винсент Парис

Документалната поредица на журналистката Стаси Айви ни среща с красивата актриса Лорън Лий Смит от снимачната площадка на сериала „Случаите на Франки Дрейк” в Торонто, който ни пренася в 20-те години на миналия век. Главната роля на Франки се играе от канадката Лорън Лий Смит. Родената във Ванкувър актриса е била част от много хитови телевизионни продукции като „The L word”, „CSI: Crime Scene Investigation”, „The Listener”. За последните няколко години тя освен, че се превръща женски детектив, играе и съпруга на Майкъл Шанън в носителя на „Оскар” за миналата година „Формата на водата”:

Снимах два дни с Майкъл Шанън, беше невероятно! Той е може би един от най-дълбоките актьори, с когото съм работила, а Гийермо е може би най-милият и прекрасен голям режисьор, с когото съм работила. Бях там само за два дни, но можеше да усетиш, че всички се гордееха да бъдат там и знаеха, че са част от нещо много специално. Така че беше страхотно да съм там.

Предстоят ни срещи и с останалите дами от „Случаите на Франки Дрейк”, а у нас се излъчва по канал Epic Drama. Вижте епизода тук:

https://www.youtube.com/watch?v=DUqlvDLzttI

Актьорът и художник Джефри Винсент Парис отваря студиото и дома си в Еко Парк, Лос Анджелис за Стаси Айви и Диляна Флорентин. Като актьор го познаваме от сериали като „Supernatural”, „The Detour”, „Вероника Марс”, „General Hospital”, а рисуването и актьорството вървят за него ръка за ръка.

Като дете рисувах много, това беше един от начините ми да си играя. А като вече възрастен – беше актьорството и после рисуването. Но то дойде заради актьорството, защото беше нещо, което правех, когато не играех някъде. Избраха ме за филм, който се снимаше в Берлин, когато бях на ранни 20 години. Никога не бях ходил в Европа и помолих да ми платят в брой и да ми вземат билет за Прага след това. Взех парите и обикалях сам из Европа два месеца. Посетих много музеи и прекарах време с майсторите и техните картини и това ми повлия толкова дълбоко в душата, че поисках да рисувам. За мен лично ако подходя към картина или актьорски ангажимент все едно ми е за първи път и през голяма част от времето не съм сигурен какво точно правя, това провокира и много грешки. Но те могат да бъдат магически грешки, щастливи грешки и да ме развият още като артист.

Ще разгледаме провокативната му серия от картини, ще разберем защо хората позират голи за него и защо непрекъснато го избират за латино герой, а той е от Индиана. Самият той ще застане и пред обектива на фотографа Диляна Флорентин за специална сесия. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=v1NC_zjecxQ

Следете Cinema Confidential на официалния сайтYouTubeFacebook и Instagram.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *