wellington paranormal

Ако на някой все още не му е ясно колко шантав, но и прекрасен е Тайка Уайтити, време е просто да си намери всичките му филми; тихо, внимателно да ги изгледа с тефтер и моливче, и да си води записки. Включително „Тор: Рагнарок” и „What We Do In The Shadows”, щото иначе картинката няма да е пълна. Споменатата новозеландска хорър-комедия (противоположното на многомилионен холивудски блокбастър!), която е толкова нискобюджетна, че може да бъде сметната за телевизионна продукция, вече има свой собствен „спин-оф” – и всички почитатели са въодушевени, защото сценаристите-режисьори Джемайн Клемент и Тайка Уайтити са се захванали сериозно за идеята, и най-сетне са направили „Wellington Paranormal”.

Очаква се новата телевизионна поредица да се появи на малките екрани през лятото и ето как ще изглеждат нещата.

Леко разочароващ детайл в случая е фактът, че излъчванията на „Wellington Paranormal” са предвидени само за TVNZ и територията на Нова Зеландия, като самата реализация на поредицата е с подкрепата на NZ On Air. Стискаме палци да се намери международен разпространител на комедийната гротеска, защото сме сигурни, че има хиляди почитатели на „What We Do In The Shadows” по света и ще бъде твърде нечестно да останат лишени от нови порции забавление в компанията на полицаите на Карън О’Лиъри и Майк Миноуг плюс вампирските превъплъщения на Уайтити и Клемент. Проявите на свръхестественото са важни акценти в градския живот и трябва да бъдат изследвани с подходяща бдителност и внимание!

За всички фенове на „What We Do In The Shadows” извън маорския остров е предвидена друга телевизионна адаптация по вампирската тема – вече са поръчани 10 епизода за FX, между които се предвижда разпределение на есенцията на познатия ни филм. Действието на тази сериализираната версия на „What We Do In The Shadows” се развива в Ню Йорк и проследява трима вампири, които живеят заедно вече в продължение на няколко стотин години. В този разказ участват Мат Бери („The IT Crowd”), Кайван Новак („Four Lions”), Натасия Деметриу („Year Friends”) и Харви Гилън („The Magicians”), като Клемент и Уайтити са изпълнителни продуценти на проекта, заедно с Пол Симс, Скот Рудин, Ели Буш и Гарет Бах. Предвижда се излъчването на тази поредица да стартира по FX следващата пролет.

И сега дойде време да се оплачем, че скоро не сме чували нищо за продължението на „What We Do In The Shadows” – „We’re Wolves”, но пък следим отблизо развитието на Jojo Rabbit и ако кажем, че сме останали без здравословна доза „Уайтити”, ще излъжем! Но пък винаги е добре да бъде „повече” …

wellington-paranormal

possession_

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *