Има доста концепции, които анимационните филми на Disney успяха да ни представят погрешно, когато бяхме малки. Например, че е ок да си тананикаме навсякъде, по всяко време, и че старите пълни лелички са лоши и крайно ненадеждни. С времето се стига до извода, че нещата не стоят точно по този начин, понеже дебеличките възрастни дами се оказват крайно мили и любезни. А друг път истината се стоварва по-рязко – когато някой попита родителите ви „Защо, по дяволите, детето ви пее в басейна?!?“. Може да се задълбае много, но за да се избегне дискусията в секцията с коментари за мястото на жената, продължаваме по същество.

Покрай всички отрицателни герои в анимациите на Disney през годините има един, който заслужено си извоюва челното място в списъка с най-мразените. Високата госпожа със съмнителен вкус към прически и желание да раздели малки сладки кутрета от кожата им, движена от желанието си за ново палто. След финансовия успех на „Господарката на злото“ през 2014 Gunn Films и Disney обявиха, че се подготвя сходен проект, който ще се съсредоточи върху историята на Круела де Вил (също позната у нас с изключително подхождащото ѝ Злобара де Мон). В ролята на антигероя влиза Ема Стоун и за момента тя е единственото официално обявено име от актьорския състав.

круела де вил

Според информацията дотук продукцията ще промени времевите измерения на историята, познати ни от адаптациите на „101 далматинци“, където действието се развиваше в 50-те и 60-те години на миналия век, и ще прескочи до 80-те години като ще представлява „origin“ историята на Круела де Вил. Може би познатите ни петнисти любимци няма да бъдат споменати, но определено сме привлечени от слуховете за изразена пънк атмосфера на филма. Ема Стоун в ролята на ексцентрична модна дизайнерка с пънк прическа и желание да се сдобие с материали за облеклата си започна да звучи като материал, който би бил гледан, макар вече да се чудим кога някой ще изскочи с идеята животът на рака Себастиян от „Малката русалка“ да бъде екранизиран като нещо между „Формата на водата“ и „Аквамен“.

Наскоро стана ясно, че се водят преговори за режисьорското място в „Cruella“, както ще бъде наречена продукцията. Най-често се споменава името на Грейг Гилеспи, който успя да извади най-доброто от Марго Роби и Алисън Джени за ролите им в „I, Tonya“, като и двете бяха номинирани за „Оскар“, а Джени даже си го прибра у дома. Видно Гилеспи разполага с необходимото да извади сложността от дълбините на характерите при режисирането на актьори и е работил по два от проектите на Disney преди – „The Finest Hours“ и „Million Dollar Arm“, така че логично би му се гласувало доверие в случая, що се отнася до успешен краен резултат.

Жанрово „Cruella“ е класифициран като комедия и още липсва информация за започване на снимачния процес, който ще бъде на територията на Обединеното кралство, както и за ориентировъчна премиерна дата на продукцията.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

    1. Maleficent
      Budget:$180,000,000
      Cumulative Worldwide Gross: $758,539,785
      Walt Disney likes this!