Накратко: остават точно 50 дни до премиерата на „Капитан Марвел“ („Captain Marvel”) и като специален филм за Marvel, бележещ първата екранна поява на един от най-могъщите им герои и първия им голям филм с главен герой жена, от студиото са решили специално да ознаменуват кръглото число, като представят първите, точно десет на брой, плакати на главните действащи лица.

Припомняме, че действието на „Капитан Марвел“ се развива в миналото, през 90-те години на ХХ в. В центъра на историята е пилотът Каръл Денвърс (Бри Ларсън), която благодарение на ДНК на извънземните крий придобива свръхсилите, която я правят Капитан Марвел. В началото на филма тя живее на планетата на крий Хала, където е част от елитен отряд от космически полицаи, наречени Старфорс. Когато след инцидент Денвърс се озовава на Земята, тя открива потиснати спомени от миналото си и се превръща в единствената надежда на хората, хванати в капана на войната между крий и извънземната раса скръл, предвождана от злия Талос (Бен Менделсон).

Вижте плакатите, които съвсем умишлено не са обозначени с имената нито на героите, нито на актьорите, които ги изпълняват (изключение е само котката). Лично ние не виждаме каква е причината за това (вече няма тайни около това кой кой е), освен че в скоро време ни очакват още постери, където всичко ще е отбелязано надлежно.

12_OW_CharSeries_1Sheet_Brie 13_OW_CharSeries_1Sheet_Goose 14_OW_CharSeries_1Sheet_JudeLaw 15_OW_CharSeries_1Sheet_SamJackson 16_OW_CharSeries_1Sheet_Ben 17_OW_CharSeries_1Sheet_Djimon 18_OW_CharSeries_1Sheet_Clark 19_OW_CharSeries_1Sheet_Gemma 20_OW_CharSeries_1Sheet_Lashana плакат

Режисьори на „Капитан Марвел“ („Captain Marvel”) са Анна Боден и Райън Флек („Mississippi Grind”, „Half Nelson”), а сценарият е дело на Мег Лефов („Отвътре навън“), Никол Пърлман („Пазители на галактиката“), Женива Робъртсън-Дуорет („Tomb Raider: Първа мисия“) и Лиз Флахив & Карли Менш („Glow“). В ролите са Бри Ларсън, Джуд Лоу, Самюъл Л. Джаксън, Бен Менделсон, Кларк Грег, Лий Пейс, Джимон Хонсу, Лашана Линч, Джема Чан, Алхенис Перес Сото и др.

Премиерата е 8 март 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Цели десет постера – сложили дори котка, а пропуснали азиатец…и разправят, че Дисни били толерантни…

  2. Ларсън толкова са я преработили, че може да се сбърка с Ивон Страховски. Направо да бяха взели нея.
    Котката е топ!