Накратко, преди два месеца видяхме първия трейлър на режисьорския дебют на Киану Рийвс  „Man of Tai Chi”, който изглеждаше като доста сериозна евтиния. Сега имаме възможност да затвърдим това си усещане с най-новия международен трейлър на филма, който разкрива малко повече подробности за историята.

Man of Tai Chi” разказва за млад майстор на бойните изкуства (Тайгър Ху Чен), който се забърква в съмнителен турнир, организиран от още по-съмнителен тип (Кеану Рийвс), чиято истинска цел е да го корумпира и да го превърне в убиец.

Какво да кажем? Смятаме, че всичко е ясно. Киану Рийвс е супер сериозно дърво и въпреки че се силно се съмняваме, се надяваме като режисьор да го бива малко повече, защото иначе ни очаква сериозна болка.

За съжаление, наскоро научихме, че един от най-интересните аспекти на филма, заради които искахме да го видим, не се е осъществил. Става въпрос за начина и технологията, с която имаше идея да се заснемат боевете, които според слуховете ще заемат 40 минути от филма. Вижте едно видео за илюстрация.

http://www.youtube.com/watch?v=l7HHdIOdoC4

Не знаем защо са се разпаднали нещата, дали заради пари или заради нещо друго, но честно казано, не ни и интересува, важното е крайният резултат, а той е, че сега филмът ни интересува още по-малко.

Режисьор на „Man of Tai Chi” е Кеану Рийвс, а в ролите са той, Тайгър Ху Чен, Карън Мок, Саймън Йам, Ико Ювайс и др.

Премиерата се очаква по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Киану е интелигентен пич. Нали щеше да прави някаква документация за съвременното кино с много интервюта на големи режисьори. Имате ли някакво инфо за това?

  2. Изненадващо, но тоя филм получи някакви сравнително окей отзиви…