кинау рийвс

По отношение на поредицата „Джон Уик“, в екипа ни няма единодушно мнение – някои намират филмите за отлични и се кефят, други ги смятат за едни от най-надценените от последните години, а трети са някъде по средата и не виждат как подобни продукции могат да предизвикват силни емоции в която и да било посока.

Поради тази причина отразяването на новините покрайJohn Wick: Chapter 3“ (известен още и като „John Wick 3: Parabellum“) не е от най-фокусираните като мнения, както и от към редовност на ъпдейтите около рекламната му кампания. И така до няколкото нови снимки от филма, които се появиха преди известно време, стигаме чак сега и то защото тези дни световният новинарски поток не е много силен.

На снимките, наред с Киану Рийвс като емблематичния Джон Уик, познатата ни от предишните снимки нова героиня София, в изпълнение на Хали Бери, и завръщащите се от предишната част Лорънс Фишбърн и Иън Макшейн като The Bowery King и собственика на хотел Континентал Уинстън, за първи път виждаме и Анджелика Хюстън като Директора – член на „Високата маса” на Континентал, която по думите на режисьора Чад Стахелски е отговорна за възпитанието и протекцията на Джон Уик.

Според предварителната информация „John Wick: Chapter 3“ в известна степен ще бъде „origin“ история, което ни се струва доста тъпо, тъй като мистерията около Уик и цялата митология около обществото на наемните убийци беше едно от малкото наистина интересни неща във филмите и допълнителните обяснения само ще развалят нещата. Ама кой ли ни пита нас. Вижте снимките, а веднага след тях ще откриете и официален синопсис.

john-wick-3-img01-20181230 john-wick-3-img03-20181230 john-wick-3-img04-20181230

john-wick-3-img05-20181230

Джон Уик е в немилост и бяга, в опит да спаси живота си, поради две причини. Едната е, че е поставена сума от 14 милиона за главата му. Втората е убийство на територията на веригата хотели „Континентал“, което е против правилата на мрежата от убийци. Джон е убил един от членовете на „Високата маса“ и мениджърът на „Континентал“ Уинстън дава на Джон 60 минути преднина, преди неговото членство да бъде анулирано. Уик ще се опита да използва структурата на мрежата, за да се спаси, докато проправя постлания си от трупове път през Ню Йорк.

Режисьор на „John Wick: Chapter 3“ е Чад Стахелски („Джон Уик“), а сценарист е Дерек Колстед („The Package“, „Джон Уик“). В ролите са Киану Рийвс, Хали Бери, Лорънс Фишбърн, Иън Макшейн, Анджелика Хюстън, Марк Дакаскос, Ейша Кейт Дилън, Ланс Редик, Хироюки Санада, Джейсън Мантзукас и др.

Премиерата е на 17 май 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. „John Wick“ е едно от най-добрите събития, случващо в киното напоследък. Първия филм беше брутално – добър, вториа – супер, мисля, че и третия няма да е за изхвърляне!
    На Вас, г-н Дринов, Svetly и на целия Ви екип – Здраве, щастие, ентусиазъм и все така да ни радвате през Новата 2019-та ви пожелава един неизлечимо-болен „Star Wars“-фен!?

  2. Първият Уик беше свеж полъх в “тресящите камери” екшъни, вторият филм от поредицата беше скучновато щъкане и стрелба по улиците в пъти по-досадно от първия филм. Третият има опасност да е копи-пейст на втория, но поне екшънът ще е отново на висота.

  3. След материалите тук за новият Хищник, взех че минах на ретро екшън вълна. Първите два Хищника, Зов за завръщане, Робокоп… Ей такива неща ми липсват в настоящето. И рибуутите им не са точно от същото, въпреки че така се представят. Джон Уик е нещото, което максимално се доближава до онова усещане, което търся. Та, дори и на вторият Уик се изкефих, пък макар и да нямам особено желание да го зяпам повторно. Ще видим де, рано е за решения… след 20-30 години…

    ЧНГ и от мен 🙂