джон уик

Винаги е прекрасна новина, когато към любим наш франчайз се присъедини някой актьор от класа. Такъв беше случаят и когато разбрахме, че Хали Бери се присъединява към любимия ни наемен убиец Киану Рийвс в „John Wick: Chapter 3”. Добавяме към това и кучета – които ние, заклетите киноманчета, обичаме колкото и киното, и получаваме сигурна рецепта за неописуема радост. А както всички фенове на поредицата знаят, кучетата са най-важното нещо във вселената на Джон Уик.

В първия кадър с героинята на Хали Бери София, тя е обградена от две фантастични немски овчарки, което веднага я вкарва дълбоко в тона и митологията на екшън поредицата. Бери, както обикновено, изглежда невероятно, респектираща и секси едновременно, изцяло в черни кожени одежди и високи токове. За София засега знаем единствено, че няма да бъде злодеят във филма. По всяка вероятност ще бъде съюзник на Джон в бягството му от съдружието от наемни убийци, които знаем, че са сложили 14 милиона долара награда за главата му след углавното му престъпление да наруши правилата на хотел „Континентал”.

хали бери john-wick-2-halle-berry-img03-20180606

Към ансамбъла на филма ще се присъедини и центърът на LA Clippers, Бобан Марианович. Винаги се притесняваме, когато непрофесионални актьори, било музиканти или атлети, биват поставени във важни филмови роли. В духа на Джон Уик обаче ще разчитаме на уменията на главните действащи лица и ще стискаме палци, че те знаят какво правят. Стряскащата визия на Марианович, извисяващ се над 2 метра и 23 cm, ни кара да си представяме достоен противник в бойните сцени на Киану, за предпочитане с възможно най-малко нескопосани реплики.

киану

Други попълнения към каста включват Анджелика Хюстън, Ейша Кейт Дилън, Хироюки Санада като главния антагонист, Марк Дакаскос, както и дуото от „The Raid”Яян Рухиан и Седжеп Ариф Рахман. Те се присъединяват към завръщащите се Иан Макшейн, Лорънс Фишбърн, Common и Руби Роуз.

Зад камерата се завръщат Чад Стахелски като режисьор, Дан Лаустсен като оператор и Дерек Колстед като сценарист.

От IGN научаваме, че премиерната дата за САЩ е фиксирана за 17 май 2019 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *