Вирджиния Мадсън
Вирджиния Мадсън

Фенове сме на „Swamp Thing“ (както на комикса, така и на филма на Уес Крейвън от 1982 г.) и с голямо любопитство очакваме продуцирания от Джеймс Уан предстоящ DC-сериал на стрийминг платформата DC Universe. Така се получи обаче, че не сме обръщали внимание на проекта от обявяването му преди половин година и чак сега наваксваме покрай новината, че номинираната за „Оскар“ Вирджиния Мадсън („Отбивки“) се присъединява към Кристал Рийд в актьорския екип на сериала.

Припомняме, че „Swamp Thing“ проследява какво се случва, когато Аби Аркейн (Рийд), която работи за Центъра за контрол на болестите, се завръща в родния си дом в Хума, Луизиана, за да разследва смъртоносен блатен вирус. Аби изненадващо се сближава с учения Алек Холанд, но трагедия ги разделя и отнема живота му. Когато могъщи сили превземат Хума, за да се възползват от загадъчните свойства на блатото, Аби установява, че то крие невероятни и ужасяващи тайни. И може би мъжът, който може да се окаже любовта на живота ѝ, не е съвсем мъртъв…

swamp thing

Deadline, които разпространиха новината за Вирджиния Медсън, споделят, че тя ще влезе в ролята на Мария Съдърланд, която загърбва привилегированото си потекло за живот в блатата на Хума, след като се омъжва за местния бизнесмен Айвъри Съдъланд. Но обсесията на съпруга и по блатата създава непреодолима пропаст между двамата, а нещата се влошават още повече със завръщането на Аби Акрейн (Рийд), която събужда дълбоката скръб на Мария по починалата си дъщеря Шона, и я тласка към мрачните свръхестествени мистерии на блатото.

Сценаристи и шоурънъри на „Swamp Thing“ са Марк Верхайден („Constantine“, „Daredevil“) и Гари Дауберман („То“), а режисьор ще бъде Лен Уайзман („Умирай трудно 4“, „Подземен свят“, „Зов за завръщане“). Изпълнителен продуцент е Джеймс Уан, наравно с двамата сценаристи и своя партньор от Atomic Monster Майкъл Клиър. Ко-продуцент е Роб Хакет.

Премиерата на „Swamp Thing“ се очаква догодина по стрийминг платформата DC Universe, които стоят зад „Titans“ и предстоящите „Doom Patrol“, „Stargirl“ и анимационните поредици „Young Justice: Outsiders“ и „Harley Quinn“.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *