Веднъж, извинете ни за „пъна”, включила на първа със Super Bowl тийзъра, рекламната кампания на „Бързи и яростни 6” постепенно набира скорост и ето, че само десет дни след дебюта на удължената 3-минутна реклама, сега получаваме нов кинотрейлър и нов тийзър постер, а на повърхността с нова сила избиват позабравени слухове.

Тъй като в трейлъра няма никакви нови кадри (или поне така изглежда на първо гледане), а просто представлява премонтиран, по-сбит и динамичен вариант на 3-минутната реклама, ви предлагаме да го видите без излишни коментари. Пък и веднъж след като сте станали свидетели на „insane” екшъна, какво има да философстваме повече?

Дааа, общо взето нещата тук са ясни и едва ли до премиерата ще видим нещо чак толкова различно от този или предните трейлъри. Това обаче не означава, че няма да имаме с какво да се изненадаме, защото AICN съобщават, че слуховете, които чухме в края на 2011, че Джейсън Стейтъм ще участва в тази и в следващата част на поредицата, са истина!

Пропуснахме по-голямата част от обясненията „как, защо и къде”, за да не си издадем съвсем всичко, но изглежда, че в края на „Бързи и яростни 6” – може би дори по време на надписите – ще видим сцена с Джейсън Стейтъм, който според информацията е брат на злодея от тази серия изигран от Люк Евънс (още миналия път ви казахме, че поредицата отива на сапунка, вие не вярвате) и което е по-важно, появата му ще е свързана със смъртта на Хан и с изясняването на хронологичната последователност на филмите.

Единственият ни коментар е „оле, божке”! Надяваме се поне като злодей Стейтъм да направи нещо интересно, защото никак не е на добре, когато седма част от поредица, която не се слави с някакви особени качества, звучи далеч по-интригуващо от всичко, което си правил напоследък.

Последно вижте и новия тийзър постер.

Бързи и яростни 6 - плакат

След като Доминик Торето (Вин Дизел) и Брайън О’Конър (Пол Уокър) измамиха и срутиха империята на престъпен лидер и осигуриха на екипа си 100 милиона долара, нашите герои оставиха Рио зад гърба си и се пръснаха по света. Но постоянното бягане от закона прави живота им непълноценен.

Междувременно агент Люк Хобс (Скалата) е по петите на организирана престъпна група от опасни, изключително опитни шофьори, опериращи на територията на 12 страни, чиито лидер Шоу (Люк Евънс) е подпомаган от бившата приятелка на Торето, Лети (Мишел Родригес), която той смята за мъртва.

Единственият начин да бъдат спрени престъпниците е да бъдат надхитрени на улицата и Хобс моли Дом да събере екипа си в Лондон. Наградата? Пълно помилване за всички и възможност да се приберат у дома при семействата си.

Режисьор на „Бързи и яростни 6” е ветеранът Джъстин Лин, а в ролите са Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Мишел Родригес, Дуейн „Скалата” Джонсън, Гал Гадо, Елза Патаки, Люк Евънс, Джина Карано, Тайрийз Гибсън и Сун Кан.

Премиерата е 24 май 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. На мен ли ми се струва или наистина ни показват повече от необходимото.

  2. Аз лично изгубих всякаква връзка с хронологичната последователност и започнах да се наслаждавам само на абсурдния, но брутален екшън. 🙂

  3. @ Дринов

    Много ясно че каскадите,то има ли друго което осмисля тея бързи и яростни помии.

  4. @Валентинов
    Добре правиш! 🙂

    @Анонимен
    Е, как? Филмите от тази поредица са известни най-вече с драматургията си! LOL