Премиерната дата на новия „Narcos” наближава и по този повод имаме възможност да хвърлим поглед към нов трейлър, в очакване на изпълнения с напрежение четвърти сезон на поредицата, създадена от Netflix. За всички почитатели на този специфичен криминален екшън-жанр изпълнен с насилие и детайли, които изглеждат толкова реални, че трудно приемаме за „художествена измислица”, ще кажем следното – изборът на Диего Луна за ролята на прочутия Гайардо „Кръстника” е удар в десетката! И не съмненията, че Луна е добър актьор ни възпираха да споделим този извод, а по-скоро плакатните тийзъри, в които героят му обявява, че ще „строи империя”.

Този пълен трейлър доказва безкомпромисния подход на актьора към неговия персонаж и старателното изграждане на новата среда „Narcos: Mexico”, в която да се развихрят на малкия екран войните за вездесъщата дрога.

https://www.youtube.com/watch?v=VBLcYJ7C4F0

Прочутият Феликс Гайардо става прочут като „Рокфелер на марихуаната”, но с времето и промяната на пазара неговите интереси се насочват към нещо много по-голямо и сериозно – кокаина. Прави впечатление добрия ритъм, който присъства и в тази, по-пълна реклама на предстоящия четвърти сезон „Narcos: Mexico”, както и хладнокръвното спокойствие, с което Луна „оживява” образа на прочутия престъпник. Сигурни сме, че за почитателите на поредицата до момента преместването на действието на друга територия няма да ги „откъсне” от сериала, а по-скоро ще бъде интересно изследване на нови територии.

Повече детайли за сюжета могат да се намерят в официалния синопсис на новия сезон:

Оттеглайки се от Колумбия, където „Narcos” имаше три сезона, „Narcos: Mexico” ще потърси детайли около началото на модерната война за нарко-територии, като се върне към корените й, които са във времето на неорганизирания, свободен трафикантски живот в Мексико. Конфедерацията между хората, които отглеждат растения, и дилърите на дрога постепенно се трансформира в прочутия картел Гуадалахара – това става през 80-те години, когато Феликс Гайардо (Диего Луна) поема ръководството му и обединява трафикантите, за да изгради една империя.

Когато Кики Камерена (Майкъл Пеня) се премества с жена си и малкия си син от Калифорния в Гуадалахара, той е назначен на нова позиция в Агенцията за борба с наркотиците и скорострелно разбира, че новите му задължения са доста по-предизвикателни от всичко, което той някога би могъл да си представи… По закона на взаимосвързаните събития, колкото повече информация събира Кики и се въвлича в мисията на Феликс, толкова по-сериозни промени настъпват в търговията с наркотици и във войната с нея – конфликт, който ще се помни с години напред във времето!

плакат

В главните роли на „Narcos: Mexico” са Диего Луна и Майкъл Пеня, като участват още Арън Статън, Алехандро Еда, Алфонсо Дозал, Алиша Диас, Кларк Фрийман, Ернесто Алтерио, Хосе Мария Яспик (отново в ролята на Амадо Карильо Фуентес) и още много други. Прдуценти на поредицата са Gaumont Television за Netflix; изпълнителен продуцент и шоурънър е Ерик Нюман. В екипа изпълнителни продуценти са още Хосе Падиля, Дъг Миро и Карло Бернард.

Narcos: Mexico” ще се появи в стрийминг-платформата Netflix на 16 ноември 2018.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *