Ако сте пропуснали да разберете, тазгодишното издание на фестивала във Венеция има смазваща селекция, в която присъстват някои от най-очакваните от нас филми, и предвид факта, че той тече в момента с пълна сила, е нормално тези дни да имаме повечко новини, които или са свързани с него, или поне се споменава в тях. Поредната такава новина е по повод „The Sisters Brothers“ на носителя на „Златна палма“ Жак Одиар („Пророк“, „Ръжда и кости”, „Дийпан: Съдбата на бежанеца”), екранизация по едноименния роман на Патрик ДеУит.

The Sisters Brothers“ е по сценарий на Одиар и честия му партньор Тома Бидеген („Les Cowboys“, „Пророк“, „Ръжда и кости”, „Дийпан”) и разказва за братята Чарли и Илай Систърс (Хоакин Финикс и Джон К. Райли) – ловци на глави и наемни убийци, известни под името „The Sisters Brothers“. Двамата са пратени по петите на Херман Кърмит Уорм (Риз Ахмед) – химик златотърсач, който решава да измами шефа си, след като, по всичко изглежда, измисля магическа формула за откриване на злато. Планът е Чарли и Илай да се срещнат с ерудирания скаут Джон Морис (Джейк Джиленхол), който ще хване Уорм и ще им го предаде. В последния момент обаче Морис решава друго и братята се впускат в преследване, което ще промени представата им за това кои са те и в крайна сметка, в кои биха могли да се превърнат…

Вече сме виждали един отличен първи трейлър на „The Sisters Brothers“, а сега е време да хвърлим око и на първия клип, който ни дава една идея по-добра представа за семейната динамика на Систърс.

Дори само на база творчески екип, „The Sisters Brothers“ влиза в графа абсолютно задължителни. А като прибавим отличните реклами и доста положителните отзиви от Венеция, част от които го определят, като един от най-добрите съвременни уестърни, просто няма как филмът да не е сред най-очакваните за годината. Стискаме палци и на краката да можем да го видим на голям екран.

В добавка ви предлагаме и един постер (най-малко любимия ни от всички, които видяхме до момента), който поставя един до друг Хоакин Финикс и Джон К. Райли.

плакат

Режисьор на „The Sisters Brothers“ е Жак Одиар, който е сценарист заедно с Томас Бидеген, по романа на Патрик ДеУит. В главните роли са Джон К. Райли, Хоакин Финикс, Джейк Джиленхол, Риз Ахмед, Рутгер Хауър, Алисън Толман, Ребека Рут, Каръл Кейн и други.

Щатската премиера е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *