На това му се казва новина! Двама от любимите ни съвременни актьори се събират за общ проект. Хоакин Финикс и Джейк Джиленхол ще вземат участие в „The Sisters Brothers“ на Жак Одиар („A Prophet“). Ако от това не ви потрепват киноманските сърца, не знаем с какво можем да ви помогнем.

Финикс вече беше потвърдил участието си, заедно с Джон К. Райли, което правеше филма едно от чаканите заглавия за следващата година, но сега присъствието на Джиленхол допълнително натежава и „The Sisters Brothers“ веднага се изстрелва в приоритетните ни за 2018 г.

Филмът е базиран по едноименния роман на Патрик ДеУит. Действието се развива през 1851 г. в Орегон, а историята проследява двама братя, наети да убият златотърсач, който е откраднал от шефа им. Все още не е ясно кой в каква роля ще влезе, но ние си залагаме парите, че двамата братя ще са Финикс и Джиленхол.

Очаква се снимките да започнат лятото, а ние стискаме палци премиерата да е на Кан 2018, откъдето да получим някакви отзиви за самия филм. Финикс последно го гледахме в чудесния „Inherent Vice”, докато Джиленхол предстои да се появи във фантастиката „Life” тази пролет.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тази актьорска колаборация чакаме отдавна. 🙂 Стискаме палци филмът да се получи и двамата да се развихрят.