Вече изгубихме бройката на филмите, които очакваме с участието на Джейк Джиленхол – преди броени дни ви представихме трейлър на семейната драма, в която си партнира с Кери Милигън „Wildlife“, а ето че днес идва ред и на „The Sisters Brothers“, любопитната комбинация между уестърн и черна комедия, базирана на едноименния роман на Патрик ДеУит. Сценарият е дело на Томас Бидегайн, а режисьор е французинът Жак Одиар, създал „Пророк“, „Ръжда и кости” и наградения със „Златна палма“ в Кан през 2015 г. „Дийпан: Съдбата на бежанеца”.

Освен Джиленхол в актьорския състав ще видим още няколко силни имена като Хоакин Финикс, Джон К. Райли и Риз Ахмед, когото с интерес очакваме да видим като датския принц Хамлет в продукция на Netflix и заобичахме покрай „Лешояда“ и мини-сериала „The Night Of” на HBO. Ахмед е в ролята на химик златотърсач, който решава да измами шефа си, вследствие на което по петите му са пратени наемните убийци „The Sisters Brothers“ (Финикс и Райли). Всичко това се случва под взора на прокурор (Джиленхол), който е пряк участник в играта. Нещата обаче се усложняват, когато всички те научават за съществуването на формула за… Вижте сами.

We are the Sisters brothers. We’re good at what we do. Всеки един кадър в трейлъра изглежда изключително добре и доколкото можем да преценим, актьорите са дали най-доброто от себе си (имайки предвид кои са, това не е никак малко талант), което напълно съвпада с очакванията ни за филм на Одиар. По принцип „The Sisters Brothers“ беше един от задължителните ни филми тази година, а след трейлъра съвсем нямаме търпение – дано да ни се удаде шанс да го видим на голям екран. Но ви предупреждаваме, въпреки че трейлърът изглежда доста забавен, очакваме самият филм да се окаже значително по-мрачен.

В добавка към якия трейлър вижте и два страхотни плаката. Make a killing. Make a living. Определено.

sisters_brothers_ver2_xlg плакт

Още веднъж, режисьор на „The Sisters Brothers“ е Жак Одиар, а сценарият е на Томас Бидегайн по романа на Патрик ДеУит. В главните роли ще видим Джон К. Райли, Хоакин Финикс, Джейк Джиленхол, Риз Ахмед, Рутгер Хауър, Каръл Кейн и други.

Точната премиерна дата не е известна, но се очаква да е тази есен.

хокин финикс и сжон к. райли

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Уникални актьори.Напоследък Джейк участва само в силни филми.