Легендарният рапър Еминем пусна ексклузивен тийзър в социалните си мрежи на нова песен, която ще бъде част от официалният саундтрак на предстоящия филм „Venom”, който следим с интерес и отразяваме от самото начало. Тийзърчето е само няколко секунди и показва логото на Венъм, изменящо и съчетаващо се с известното обърното „Е” на Еминем. На фона се чува минимален откъс от песента, типична за творчеството на рапъра с тежкия си бийт и бързи и многозначителни рими.

Ден по-късно пък Еминем извъртя на публиката номер като Бионсе отпреди две години и пусна напълно неочакван пълен албум, озаглаен „Kamikadze”, в който е включена и цялата песен. Можете да я слушате в Spotify:

Освен че е широкопризнат от публиката, както и от самата индустрия, като един от най-добрите рапъри на всички времена, Еминем не е чужд на филмовата индустрия. Филмът „8-ма миля” от 2002г е известен с полубиографичната си история, както и със саундтрака си, чиято водеща песен „Lose Yourself” донася на Еминем и „Оскар” за оригинална песен. Наскоро пък той беше изпълнителен продуцент на филма и официалния саундтрак към „Обратен гард” с Джейк Джиленхол. Към него той също допринесе две оригинални свои песни, а е продуцирал всички, включени в саундтрака.

Афинитетът на Еминем към киното е добре познат на феновете на изпълнителя. В последните години видеоклиповете му говорят много за това – те са изключително кинематографични и изпипани, почти като късометражни филми.  Освен това той не прави оригинални песни за филми често, а само за такива, към които изпитва лични пристрастия. Тази новинка много ни зарадва и с радост я споделяме и с вас.

В последните дни освен това обаче научихме и две други новини, които още не можем да решим към коя страна от везните натежават вълнението ни. Едната е доста разочароваща– официално на  “Venom” е поставен рейтинг PG-13 от американската филмова асоциация. И въпреки обищанията на режисьора Рубен Флайшър, че са се придържали към комиксите възможно най-вярно, този рейтинг без съмнение показва, че Венъм ще бъде доста „укротен”. Което обаче е разбираемо от бизнес гледна точка – ако някой ден Сони искат да добавят добродушния и невинен Питър Паркър (Том Холанд) за пряка среща с Венъм, филмът няма как да бъде R-rated – Дисни и Марвел никога не биха го позволили. А мисълта за евентуална среща ни довежда към хубава новина – Том Харди наскоро сподели, че е подписал договор за три филма, в които да играе антигероя, разбира се, в зависимост от как се справи първия в бокс офиса. Ето това много ни радва, защото всички обичаме Харди.

Ще използваме случая покрай тези новинки да включим и няколко кадъра и един международен телевизионен спот, които не сме отразили до сега. Снимките се фокусират повече върху страничните герои, които ще поддържат Том Харди в тежката му мисия да балансира между Еди Брок и симбиота. Една от тях показва последната кастинг новина – Рон Сефъс, познат на супергеройската аудитория от Netflix сериала „Luke Cage”. ТВ-спотът пък (първите 30 секунди от прикачения трейлър) поставя фокуса върху Карлтън Дрейк – злодеят, изигран от Риз Ахмед, който допуска грешка в злите си планове – никой със здрав разум не трябва да нарича Венъм „своето създание”. Разгледайте ги по-надолу:

https://www.youtube.com/watch?v=WjK0aY_imvc

001-venom-20180901 002-venom-20180901 003-venom-20180901 004-venom-20180901 005-venom-20180901 006-venom-20180901

Очакваме „Venom” в кината от 5 октомври. В главните роли ще видим Том Харди, Мишел Уилиямс, Риз Ахмед и Уди Харелсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *