Времето напредва, а с него се доближаваме все повече до премиерата на римейка на култовия „Детска игра“ („Child’s Play“), с което получаваме все повече новини и материали около проекта. Съвсем наскоро ви съобщихме, че Марк Хамил ще озвучава иконичната кукла-убиец, а малко преди това видяхме и първия тийзър трейлър. Вчера MGM разпространиха и първия пълен трейлър на хоръра. Вижте.

Изглежда чудесно! Все още ни е трудно да повярваме, че MGM водят толкова добра маркетингова кампания и ни дават точно толкова, колкото е необходимо, за да се ентусиазираме да видим „Детска игра“ на голям екран. Обикновено първият тийзър винаги е страхотен, но пълният трейлър показва истинската същност на даден филм и в много случаи резултатът е разочароващ. Тук нещата не стоят така и за пореден път се набляга на мотото less is more. Засега чуваме само една реплика на Марк Хамил, която не е достатъчна да съдим колко добре ще си пасне гласът му с визията на куклата, но сме позитивно настроени.

Ако и вие сте останали приятно изненадани от видяното, съветваме ви да не гледате повече видео материали, понеже до премиерата има близо два месеца и всички знаем как с наближаването на датата, студиата почват да бълват тонове реклами, пълни със спойлери. Стискаме палци римейкът да е успешен и да вдъхне нов живот на поредицата на голям екран, докато Дон Мансини се занимава с успеха ѝ на малкия екран под формата на сериал.

childs-play-poster-1-20199419 плакат

Режисьор на „Детска игра“ („Child’s Play“) е Ларс Клевбърг („Polaroid”), а сценарият е дело на Тайлър Бъртън Смит („Kung Fury“, „Quantum Break“). Продуценти са Дейвид Каценбърг и Сет Греъм-Смит („То”). В ролите са Обри Плаза, Габриел Бейтман, Брайън Тайри Хенри, Марлон Казади, Беатрис Китсос, Тай Консильо, Тим Матисън и Марк Хамил като гласа на Чъки.

Премиерата е насрочена за 21 юни 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *