Когато най-популярният женски супергерой, Жената-чудо, се появява на голям екран в края на 2017 г. с „Жената чудо“, филмът получи най-високия процент за супергеройска екранизация в Rotten Tomatoes, наравно с „Черният рицар” – 94%, задминавайки „Логан: Върколакът“ (92%)  и „Х-мен: Дни на отминалото бъдеще“ (91%). А перфектният избор на актрисата, която влиза в главна роля, успя да превърне позабравения образ на принцеса Даяна в пример за много млади момичета.

Не е случайно и създаването на поредицата „DC Icons“. Емблематичната за комикс индустрията компания обединява силите на редица от най-популярните и обичани YA автори, сред които Сара Дж. Маас, Лий Бардуго, Мари Лу и Мат де ла Пеня, за да разкажат историите на 4 от най-легендарните супергерои – Жената-чудо, Супермен, Батман и Жената-котка.

Заедно с издателство „Сиела“ даваме възможност на двама от вас да спечелят първия от поредицата романи –  „Жената-чудо“ на Лий Бардуго.

жената чудо - корица

За да участвате в томболата, която ще определи победителите, трябва да отговорите правилно на въпроса по-долу:

Коя е актрисата, която изпълнява ролята на „Жената-чудо” в популярната екранизация на „Warner Bros.“ от 2017 г.

а) Олга Куриленко
б) Анджелина Джоли
в) Гал Гадот
г) Елъди Йънг

ВНИМАНИЕ: Не публикувайте вашия отговор или координати в коментарите!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Смело (за нашите, лишени от интерес към нърдията ширини) издание, дано е пазарно успешно.

    1. Не съм ровил, ама то туй изглежда далеч от нърдията. По-скоро подобна на CW сериалите тийн-драма.

    2. Ако беше комикс, щеше да е баш от най-тегавата за продаване нърдия у нас, но и така си е част от по-специфичната и трудна за пазарно котиране в България ниша.