пати дженкинс
Пати Дженкинс

В опит да не се изостава от информационния поток, в който изникват какви ли не новини, още в средата на месец юни ви представихме първия поглед към продължението на „Жената чудо” – „Wonder Woman 1984”. Оказа се, че междувременно са се появили две снимки, върху които не сме ви обърнали внимание – пропуск, който сега поправяме. Поводът за това е един туит на сценаристката-режисьор Пати Дженкинс, която „просто не може да спре да гледа” една нова снимка – тази на Педро Паскал в сериозен 80-тарски вид.

Все още липсва конкретна и официална информация кой е образът, в който ще влезе Паскал, но е наистина шокиращ с русия зализан перчем, костюма и сериозната вратовръзка. Прави впечатление, че отново присъства детайлът „телевизионен екран”, подобно на този към Диана Принс, застанала с отнесен поглед пред видеостена от телевизори… Кой знае – Педро Паскал може да се окаже важен бизнесмен или медиен магнат, но за момента няма да тиражираме всевъзможните спекулации – ще мине време, ще бъде разкрита и самоличността на неговия герой.

педро паскал
Педро Паскал

Буквално два дни след последната ни новина по темата, чрез туитър акаунта на Гал Гадот бе разпространена поглед към Диана в костюма на Жената чудо – и тя отново изглежда прекрасно. Последната снимка, която ни се беше „изплъзнала” от полезрението, е на Кристен Уиг, която откриваме в природонаучна среда с доста препарирани животни. Асоциацията, която трябва да се направи с нейната супер-злодейска роля – на Гепарда – е наложителна и първосигнална; вероятно археоложката търси сред експонатите някаква следа към информация, която да й помогне да овладее първичната сила на своето алтер-его… Разбира се, това са абсолютно неангажиращи „разсъждения по картинка”, които най-вероятно нямат нищо общо с реалността на „Wonder Woman 1984”, измислена от Пати Дженкинс върху комиксите за прочутата героиня.

wonder-woman-1984-gal-gadot wonder-woman-2-kristen-wiig

Снимките на продължението на супер-успешния комиксов хит от миналата година „Жената чудо” все още продължават – локациите са Вашингтон, Александрия (щата Вирджиния), Великобритания, Испания и Канарските острови. Напомняме, че новото приключение на Диана Принс ще се случи през 80-те години на ХХ век, когато срещу нея ще се изправи друг супер-злодей – Гепардът („The Cheetah“), като ролята е поета от Кристен Уиг. Тя ще се появи като доктор Барбара Ан Минерва – археолог, продала душата си на Urzkartaga, за да се сдобие със свръхестествени способности. Но „магиите“са се объркали и след превъплъщението Минерва изпитва непоносима болка, когато се намира в своята човешка форма, а когато е в кожата на голямата котка, непрестанно е жадна за кръв. В „WW84“ ще се включи с роля и Педро Паскал, ще видим и като по чудо „възродения” Стив Тревър (Крис Пайн) – вярваме, че са намерили логично обяснение за оцеляване на любимия на Диана!

Продуценти на „Wonder Woman 1984“ са Чарлз Роувън, Дебора Снайдър, Зак Снайдър, режисьорката Пати Дженкинс, Стивън Джоунс и самата Гал Гадот. В продукцията участват още членове от екипа на „Wonder Woman“ – операторът Матю Дженсън, номинираната за „Оскар“ Алин Бонето („Невероятната съдба на Амели Пулен“) – художник и сет-дизайнер, както и дизайнерът на костюми, носителка на „Оскар“ Линди Хеминг („Topsy-Turvy“), а също и номинираният за „Оскар“ монтажист Ричард Пиърсън („United 93“).

Премиерата на „Wonder Woman 1984“ в Щатите и България ще бъде на 1 ноември 2019 година, две седмици по-късно ще се появи на екран и във Великобритания, а в част от европейските държави – Франция, Италия, Португалия, Холандия, Русия и Украйна, приключението ще се завихри в последните два дни на октомври…

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *