Наричаме го „постоянство” и „невинен до доказване на противното” – отразяваме надлежно новините, свързани със света на „Star Wars” и все още таим някаква надежда, че не всичко е загубено. След като бяха съобщени всички актьори накуп, които ще се включат в деветия епизод на сагата, режисиран от Дж. Дж. Ейбрамс, в информационното поле попаднахме на един изостанал хобит… пардон, „изгубен” герой… така де, още едно име! Доминик Монахан ще се присъедини към екипа на Ейбрамс, като все още не е ясно каква роля ще му бъде разпределена.

Той отдавна си мечтае да е част от междузвездните приключения – още през 2014 е обявил публично, че много му се иска да бъде ангажиран от режисьора, с когото добре се познават от съвместната им работа по прочутия сериал „Изгубени” („Lost”). И тъй като Ейбрамс не може да отказва на приятелите си (визираме и Кери Ръсел) – Монахан получава своя шанс сега!

Режисьорът твърдо вярва, че ако даде каквато и да е информация, свързана с героите и взаимоотношенията им, това ще провали Епизод IX. И макар снимките вече да са започнали, не очакваме скоро други новини, освен някой официален поглед зад кулисите и/или рекламна снимка за поддържане на напрежението. Дори и да има живи някакви надежди за последната част от третата трилогия, разочарованията за феновете в последните няколко години бяха прекалено много и сериозни, за да се впрягаме с излишни очаквания – когато-тогава и колкото-толкова. Ще изчакаме да видим финалния резултат.

Дж. Дж. Ейбрамс в момента режисира актьорски екип в състав Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзък, Лупита Нионг‘о, Донал Глийсън, Кели Мари Тран, Йонас Суотамо, Били Лоурд, Доминик Монахан, Наоми Аки, Кери Ръсел, Ричард Е. Грант, Били Дий Уилямс, Антъни Даниелс и Марк Хамил.

Премиерата на деветия епизод от най-проутата филмова сагаStar Wars” е предвидена за 20 декември догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

 1. Джей ще направи добър епизод, досега не се е излагал. Трябваше той да заснеме и предишния тъпизъм и нещата нямаше да са такава помия.

 2. И добре, какви са тез „разочарования в последните няколко години“???
  Според мен малко хиперболизирате нещата… :/
  Просто разочарования имаше, да, но те бяха в последната половин година, визирам последните два филма…
  И реално погледнато последният беше бая приличен без да дразни, за разлика от осмицата – там за пръв път видях такъв феномен във филм – едновременно най-ужасната първа половина в СУ филм и най-добата втора половина в СУ филм и ако не беше наистина откровено абсурдната първа част, сто на сто „оценката“ на филма щеше да се качи моментално с една единица. Т.е. ако не беше толкова нехомогенен и дихотомен филмът в полза на втората половина, то той щеше да бъде едно бижу!
  #socalmdown
  #andchilloutplease

 3. Аз „Соло“ не съм го гледал, мнението за помията беше за Джедайчетата, след епизоди I, II и III, не бях ставал свидетел на подобна гавра с добрия вкус. Имах чувството че Гошо Лукаса се е бъркал в сценария и режисурата, убийствено падение. Епизод VII беше супер свеж и добре заснет въпреки насилените упреци за повторяемост с „New Hope“. Филмът за Соло го очаквам Септември и имам подозрение, че колкото и да „слебеевски“, пак няма да е чак такава силна пръдня колкото „Епизод VIII“. Харесвам „леките“ фантастики, Трансформърс също ме разтоварваше, но последния епизод и на Трансформаторите и на Звездните войни, бяха шибана гавра и за човек, който има висок праг на търпимост спрямо глупотевини.