Април месец се очертава да бъде чудесен за феновете на антологичния сериал на Грег НикотероCreepshow”. Учудващо за мнозина, първият сезон се оказа доста успешен за стрийминг платформата Shudder, която много бързо заръча да се започне работа по нови епизоди. Още преди въпросните серии да са излъчени, създателите са започнали работа и по следващ трети сезон, подготвян за следващата година.

През изминалите дни се появи реклама на предстоящите страховити истории, които трябва да се излъчат съвсем скоро – на 1 април. Можете да я гледате тук:

Виждат се доста познати елементи от обичани филми на ужасите и фантастиката и се надяваме, че поне този път от Shudder ще са вкарали малко повече пари в продукцията, защото определено го заслужава. Ето какво можем да видим в поне два от подготвяните сегменти, които са режисирани лично от създателя на сериала Грег Никотеро.

Pesticide” ще разказва за унищожител на вредители, който сключва сделка с дявола. В ролите ще видим Кийт Дейвид („Нещото”), Ашли Лорънс („Hellraiser”) и Джош Макдермит („The Walking Dead”). Сегментът е по сценарий на Франк Дийтз („I Hate Kids”).

Model Kid” ще се фокусира върху дванадесет годишно момче, което е огромен фен на филмите за чудовища. Неговото хоби е да изгражда на ръка цели модели от любимите си истории, за да избяга от нещастното си съществуване. Сегментът е по сценарий на Джон Еспозито, който беше отговорен и за „Night of the Paw” от първия сезон.

Припомняме ви, че „Creepshow” е базиран на едноименния филм със същото име от 1982 година на хорър легендите Стивън Кинг и Джордж Ромеро. Втори сезон ще ни представи девет нови истории, най-вероятно в познатия формат от два сегмента на епизод. Освен вече споменатите Кийт Дейвид, Ашли Лорънс и Джош Макдермит, в ролите ще видим още Барбара Крамптън, Али Лартър, Райън Куантен, Иман Бенсън, С. Томас Хауел, Дениз Крозби, Тед Рейми, Кевин Дилън и други.

Новите страховити разкази се очакват съвсем скоро. Shudder планират да ги излъчат на 1 април. Повече информация за сериала можете да откриете в новините ни за първи сезон.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *