сам исмаил
Сам Исмаил

Вече едва ли има човек на Земята, който да не знае, че в момента за малкия екран се реализират ужасно интересни и качествени проекти, които не само, че могат да се конкурират по качество с тези, които предлага киното, но в доста случаи дори ги задминават. И в тази ситуация вече не е изненадващо, когато звезда от ранга на Джулия Робъртс реши да се появи в сериал – особено ако е продуциран от някой от големите играчи на пазара. В случая с Робъртс, проектите с нейно участие са два: „Today Will Be Different” на НВО и фокусът на настоящата ни новина – „Homecoming“ на Amazon.

Homecoming“ e дело на създателя на „Mr. RobotСам Исмаил и представлява психологически трилър, адаптация на популярния едноименен fictional подкаст на Илай Хороуиц и Майка Блумбърг. Джулия Робъртс се превъплъщава в терапевта Хайди Бъргман, която работи в Homecoming Transitional Support Center – база, помагаща на войници да направят прехода към цивилен живот. Един от тези войници, нямащ търпение да започне следващата фаза от живота си, е Уолтър Круз (Стивън Джеймс), а човекът, който наблюдава работата на Хайди и ръководи базата, е Колин Белфаст (Боби Канавали) – амбициозен чиновник, чиито маниакални изисквания загатват за нечисти мотиви.

Четири години по-късно Хайди е започнала нов живот в малко градче, където живее с майка си (Сиси Спейсик) и работи като сервитьорка. Когато служител на Министерството на отбраната (Шей Уигам) идва при нея с въпрос защо е напуснала предишната си работа в центъра, Хайди започва да осъзнава, че истината е съвсем различна от историята, която разказва на самата себе си…

Ето как ще изглежда Робъртс в ролята:

джулия робъртс в homecoming

homecoming-julia-roberts-img02-20180702

Историята звучи доста любопитно, творческият състав е на висота… Определено имаме интерес към този проект и ще трябва да пренаредим програмата си (която е напълно невъзможна – никакъв шанс да наваксаме с всичко, което искаме да гледаме), за да му намерим място. В очакване сме и на първия трейлър.

Режисьор на всичките 10 епизода на „Homecoming“ е Сам Исмаил („Mr. Robot”), а сценарият е на създателите на оригиналния подкаст Илай Хороуиц и Майка Блумбърг. В ролите са Джулия Робъртс, Стивън Джеймс, Боби Канавали, Сиси Спейсик, Шей Уигам, Алекс Карповски, Дермът Мълруни, Хонг Чау, Джереми Алън Уайт, Сидни Поатие и др.

Премиерата на „Homecoming“ ще бъде през есента, но конкретната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *