Очаква се скоро във филмографията на Джулия Робъртс да се появи поредица, реализирана от HBO и Annapurna Television, в която тя ще участва, но и ще продуцира чрез компанията си Red Om Films. Проектът е адаптация по романа-бестселър на Мария СемпълToday Will Be Different”, като самата авторка се е ангажирала да напише сценария.

Today Will Be Different” е включена в селекцията „Важни книги на 2016 година” на New York Times и представя Елинор Флъд, която се събужда една сутрин с твърдото решение да даде всичко най-добро от себе си, но… животът явно има други планове за нея. Сюжетът преминава през един-единствен ден и представлява образ на мъчителния, смел опит на една жена да превъзмогне всички рискове и да победи превратностите на съвременния живот.

Сериалът ще е завръщане за Семпъл към телевизионните формати, след като е участвала в работата по сценариите на „Arrested Development” и „Mad About You”; същото може да се каже и за Джулия Робъртс, която беше ангажирана във филма на НВО „The Normal Heart”.

Отдавна не сме имали възможност да проследим работата на Робъртс в хитов филм, който да направи сериозно впечатление на публика и специалисти; очакваме с интерес адаптацията по романа-бестселър „Wonder” на Рейчъл Дж. Паласио, по която работи Стивън Чбоски. А междувременно няма да пропуснем шанса да ви напомним, че Робъртс е един от прекрасните творци на киното, включили се в проекта на Conservation International – Nature Is Speaking, и дава гласа си на Майката Природа…

Nature Doesn’t Need People. People Need Nature.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *