Първият ни поглед към Рупърт Френд като новия Агент 47 в „Hitman: Agent 47” беше статичен задкулисен кадър, който въпреки че представяше героя със запазената му марка – гола глава и костюм – не даваше много добра представа дали на Френд му пасва ролята (чисто визуално) или не, затова сега, с дебютирането на първите официални снимки, където можем да го видим в действие, отново обръщаме внимание на филма, въпреки че това е проект, който не ни интересува особено.

Hitman: Agent 47” се явява продължение (рибут) на неуспешния и в комерсиално, и в културно отношение „Hitmаn” на Ксавие Жен и Тимъти Олифант (който от своя страна е екранизация на едноименната свръх-популярна видео игра) и разказва за млада жена на име Катя ван Дийс, която се съюзява с Агент 47, за да открие баща си и истинския си произход. Двамата разбират, че Катя е генетично подобрен убиец, също като Агент 47, и заедно се изправят срещу Синдиката в опит да спасят баща ѝ.

Ето и снимките, на които освен Френд като Агент 47, можем да видим и Хана Уеър като Катя.

Пак да кажем: никак не ни кефи Рупърт Френд и въобще не очакваме този филм да го бива за нещо. Въпреки това ще отбележим трейлърите му и по-интересните реклами, защото може и да грешим – и друг път се е случвало.

А сега вижте едно сравнение между Френд и Агент 47, такъв какъвто го познаваме от играта.

Режисьор на „Hitman: Agent 47” е Александър Бах, а в ролите са Рупърт Френд, Хана Уеър, Закари Куинто, Емилио Ривера и др.

Премиерата е 27 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Хитмен без ръкавици.. много добре просто. И най-малките детайли да пропуснат, нп, тва по-скоро става за нова част на транспортър, пълна трагедия.